Site icon Lykten

Religion – en trussel mot både verdensfreden og globalismen

Theology Jewish Christianity Stars Astro Religions

Jødeforfølgelser tiltar dramatisk i Europa uten at maktens korridorer tar virkelige grep. Årsaken er åpenbar. Etter krigen har tre ideologier kjempet om totalt verdensherredømme. Nazismen, kommunismen og nå globalismen. Sistnevnte forsøk er altså versjon 3.0 – og er foreløpig ikke landet.

Opium for folket må bort

Det kan bare være én grunn til at den europeiske eliten ser mellom fingrene med de tiltagende jødeforfølgelsene. Og det er at ødeleggelse av jødedom – hvori opptatt kristenhetens klokkeklare ”Gud, Konge og Fedreland” – ikke kan leve side om side med globalsosialismens grenseløse verden, der denne ”opiumen for folket” til slutt skal bort.

Den fremste vaksine mot religion i vestlige, tradisjonelt demokratiske og sekulære samfunn, har vært import og eksponering av ekstremreligion. All religion står i veien for The New World Order. Og når vestlige samfunn eksponeres for de mest bisarre religiøse ytringsformer, håper selvsagt de ateistiske arkitektene at motviljen mot all religion vil øke, hvor etter man til slutt blir nødt til å enes om å gripe inn på verdensbasis overfor globalistenes siste store hinder. Religiøse ledere med masseødeleggelsesvåpen i håndbagasjen kan imidlertid ikke tolereres stort lenger nå, som flere av dem truer selve verdensfreden – ja selve vår eksistens. Selv nyttig, religiøst stemmekveg for global-venstre må på et visst tidspunkt varig punkteres.

Alle religioner et hinder

Selv om kristenheten har mistet både tenner og klør, vil det være maktpåliggende også å desavuere denne, slik at global legitimitet genereres for en stor inngripen mot alle offentlige, religiøse uttrykksformer world wide. Bare slik kan de store aktørene enes om en for alle, alle for en.

For Israels del handler det om at denne lille nasjonen rommer noen av de viktigste, historiske arnestedene for de tre mest fremtredende verdensreligionene. Intet ville være bedre for globalist-eliten enn at disse fløy i tottene på hverandre og gjorde kål på hverandre, for derved å sette en varig bom for kristenhetens og jødedommens Israel-forhåpninger, samt Islams tredje helligste moske, uten at verken Jahveh, Kristus eller Allah dukker opp i respektive redningsaksjoner og redder flokken sin. Det ville selvsagt etter ateistenes mening sette en endelig stopper for de troendes tillit til sine respektive guddommer. Veien ville da ligge åpen for å manifistere at menneskene er helt alene i vårt univers og at det verden nå trenger er en ny, global, menneskebasert verdensregjering, så vi kan bli i stand til å hjelpe oss selv. ”Endelig fred og sikkerhet” vil runge i gatene.

Verdensfreden truet

Problemet er at en mulig kjernefysisk vinter ikke er helsekost for noen om bord på vår planet. Dersom Amerika, Russland, Kina, Europa, Australia og det fjerne østen derimot klarer å presse/lokke det resterende mindretallet av nasjoner til å forstå at verdensfreden, og derved menneskenes fortsatte eksistens avhenger av å avskjære religiøse fanatikere, vil dette kunne bane veien for å etablere en verdensregjering med base i et reformert FN som gis ”tenner”.

Det kan være vanskelig og fremmedartet å tenke seg at noe slikt kan finne sted. Men hyper-religiøse statsledere og andre troende aktører med atomvåpenteknologi og annen massedødsdjevelskap, vil etter hvert utgjøre en uoverstigelig hindring for fortsatt liv på planeten. MAD – Mutual Assured Destruction – er ikke en stor nok trussel for preste-entiteter som gleder seg til å dø. Og da er det eneste alternative valget å avskjære dem og hele det religiøse trusselbildet før det er for sent.

Snart ikke noe valg

Jeg ser faktisk ikke lenger hvilket annet valg Washington, Moskva, Beijing, Paris, London og andre av verdens viktigste maktkonsentrasjoner har igjen i kortene. For selv verdens mektigste og rikeste ledere vil vantrives etter år i sine underjordiske tilfluktsrom. Sol, skyer, regn, frisk luft og fri vegetasjon kan vise seg å være kjekt å ha tilgang til, selv etter et liv i Wall Streets glass- og betongørken..

Exit mobile version