Site icon Lykten

Senterpartiet vil skifte ut det norske folk i samarbeid med EU

Marit Arnstad på Senterpartiets landsmøte i 2013 / Senterpartiet (Sp) / (CC BY 2.0)

Senterpartiet utgir seg for å være et patriotisk parti som arbeider for å bevare Norge. Men i virkeligheten arbeider Senterpartiet for å avvikle Norge. Dette skal ikke skje ved å melde Norge inn i EU / EØS. I stedet vil Senterpartiet skifte ut det norske folk. Det norske folk skal bli et maktesløst mindretall i en stat som i stor grad består av ulovlige innvandrere fra hele verden og deres etterkommere.

Et ledd i prosessen med å skifte ut folket er å hente inn unge menn som har tatt seg seg inn i Hellas fra Tyrkia uten visum til Schengen. (Det å ta seg inn i Schengen uten visum fra en trygg stat er ulovlig).

I et oppslag fra NTB/ Resett heter det: «Senterpartiet ønsker å hente ut barn fra Moria-leiren i Hellas. De vil prioritere de mest sårbare under 15 år og har klare krav for gjennomføringen.

Det må blant annet skje etter henvendelse fra de greske myndighetene, og det må være en bredde av europeiske land som står bak. Mottak må beregnes ut fra befolkningsgrunnlaget i de landene som deltar, sier parlamentarisk leder Marit Arnstad i Sp til Vårt Land.»

Senterpartiet, som normalt opptrer som et Nei-til-Eu-parti, vil dermed at Norge skal delta i den verste delen av EU-imperiets politikk; utskiftningen av de europeiske nasjonene.

Disse EU-tiltakene presenteres som om det skulle være en «dugnad». Men dugnader er jo basert på frivillighet. Ingen av folkene i Europa er frivillig med på denne politikken. I en dugnad blir man spurt om å delta. Og det er bare et folk som har blitt spurt om de vil delta i EUs kamp for å avvikle Europa; Det ungarske folk. Og 98 prosent av dette folket stemte nei da de ble spurt om de ønsket EU-kvoter for innvandring. For alle andre folk, inkludert Det norske, er det hele snakk om et tiltak som folket aldri blir spurt om, og som neppe støttes av noen majoritet i noe land. De to prosentene som stemte for innvandring i Ungarn, har makt til å underkue majoriteten i de fleste land i Europa.

Hege Storhaug skriver følgende om de unge ulovlige innvandrerne i Moria-leiren: «Aktivistene snakker konstant om barn, som vi erfaringsmessig med asylsøkere vet ofte han være voksne unge menn fra Afghanistan, som har fått reisetillatelse og reisepenger fra storfamilien i hjemlandet. De er ikke politisk forfulgte. De er på leting etter en økonomisk bedre fremtid. Det er selvsagt ikke kriminelt, men er det virkelig humant å hjelpe dem som er mest ressurssterke til et bedre liv i Norge?

Det lever millioner av mennesker i verden i verre slumområder enn i Morialeiren. De har ingen fremtid, og de skal måtte leve slik hele livet sitt. Jeg har sett dem på nært hold, som i Pakistans største by, Karachi. Og i Calcuttas gater, der barn lever sine liv på gata – dag som natt.

Det finnes antakelig knapt en eneste asylsøker i Morialeiren som innfrir FNs krav til flyktningstatus, men det er den overfylte leiren med ditto elendige forhold som er blitt FNs og Europas hodepine.»

Når Senterpartiet slutter seg til EUs politikk med å skifte ut befolkningene i Europa uten å spørre folkene som rammes, må de som vil bevare Norge som et fritt og selvstendig rike, se seg om etter et nytt parti. Demokratene er partiet for de som vil bevare og forsvare Norge, si nei til EU, EØS og Schengen, støtte landbruk og distrikter, samt innføre ekte demokrati med folkeavstemninger i viktige saker.

Exit mobile version