Site icon Lykten

Statsminister Støre må fratas gullkortet før han ankommer klimatoppmøtet i Glasgow

Jonas Gahr Støre. (Foto: Sara Johannessen. (CC BY-ND 2.0))

Norske velgere ble igjen ved stortingsvalget i høst grundig lurt av stortingsglobalistene bare se på hva Acer og klimahysteriet har gjort med strømregningen til det norske folk. EU-imperiet og klimahysteriet har forgiftet den norske offentligheten, og gjort politikken mer konform, autoritær og ensrettet.

Siste nytt nå er at statsminister Støre, som er på vei til klimatoppmøtet i Glasgow, vil doble milliard støtten fra 7 til 14 milliarder norske skattekroner til klimafinansiering av korrupte U-land. Mange velgere føler derfor med rette frustrasjon og avmakt over de 169 globalistene. Ja, jeg vet at det finnes noe hederlige unntak av de nye innvalgte stortingsrepresentantene, men fakta er at de fleste er klimahysterikerne og EU-supporterne, som beklagelig ikke setter Norge først.

Demokratene som alltid setter Norge først vil selvsagt forsette den viktige kampen mot globalismen og overnasjonalitet – og heldigvis så strømmer folket til. For er det én ting gode nordmenn liker, så er det folkelig fornuft. Og er det en ting de misliker, så er det å bli lurt opp i stry av politisk valgflesk, dresskledde vindkraft-selgere, åpne grenser, grønne klimaprofeter med fletter og fanatisme, og media som lover oss ingeniører og tannleger fra mena-land, bare vi åpner grensene og lommeboka til Norge.

Ingen propaganda fra media kan skjule sannheten lenger. Globalismen har feilet fullstendig. Hvor grundig globalismen har feilet, skjønner man når man studerer hva som skjedde da Europa ble truffet av covidviruset i 2020. Hva var det første stortingsglobalistene grep til? Jo, de hasteinnførte nasjonale tiltak og stengte grensene til Norge. Ja, alt som stortingsglobalistene sa var umulig under masseinnvandringen i 2015, ble nå brått løsningen og redningen for Norge.

Stortingsglobalistene som styrer Norge, er et lite ekkokammer av elitister, som selv synes de er superflinke, ønsker seg jobb i EU, og synes de styrer Norge på en glimrende måte. Jeg synes for egen del at de er en lukket gjeng med altfor mange: Inkompetente, virkelighetsfjerne snobber, som ikke setter det norske folk og Norge først – i sitt viktige politiske virke.

Exit mobile version