Site icon Lykten

Tidenes kupp under oppseiling?

KLAUS SCHWAB / WORLD ECONOMIC FORUM/swiss-image.ch/Photo Moritz Hager / (CC BY-NC-SA 2.0)

Tiden i ferd med å utløpe

Skal deres gigantiske, verdenshistoriske prosjekt noensinne kunne tvinges igjennom via verdensomspennende støttespillere som FN, EU, WHO m.fl. er tiden i ferd med å løpe ut. Stadig flere nasjoner motsetter seg dette nesten bibelske «dyret». Motstanden er økende, og med den fanatismen globalsosialistene fremviser, skjønner vi at hjernevasken fra barnehager til universiteter er formidabel og av nærmest religiøs, fanatisk karakter.

Selvsagt ser også fiffen en vestlig finanskollaps i emning. Skal de store verdiene unngå å bli med i dragsuget, må de fremskynde New World Order. Slik det nå er øser sentralbankene ut nye pengemengder i bøtter og spann for å utsette smellet. Baksiden av medaljen blir da til sist ultrainflasjon som bidrar til kollapsen. Eller til slutt stagflasjon når selv ikke pengetrykkingen til sist klarer å skjule mangelen på substansielle verdier i bånn.

Les også: Norge SKAL fattiggjøres!

Corporate communism

Alt dette ligger til grunn når vi nå ser fremveksten av den nye totalitære varianten av fascisme – corporate communism. Der World Economic Forums Klaus Schwab har formulert det slik: «You shall own nothing – and be happy.» Noen få skal imidlertid administrere verdiene. Lurer du på hvem som er blitt skolert gjennom WEF til dette? Jovisst – vestlige ministere, presidenter, kongehus, finanssjonglører og politiserte byråkrater. Og intet unntak for våre hjemlige eliter – også kalt Stortingspartiet & co. Enkle, troskyldige mennesker rundt om i steinrøysa narres til å stemme på de som vil ta fra dem alt. Tidenes kupp er bare fornavnet!

Les også: Finanskollaps uten historisk sidestykke!

Økende motstand

Men i skrivende stund pipler det frem motforestillinger og tvil i økende deler av velgermassen. Samtidig er det paradoksalt å bevitne vår egen verdensorienterte statsminister og hans kartell, som ikke ser ut til å la seg affisere av dette. Snarere blåser de velgerne en lang marsj mens de konsekvent ignorerer varsellampene. Mon det derfor kanskje er noe de vet som gjør det unødvendig å ta neste regjeringsvalg med i de politiske betraktningene.

First we take the West

Lykten har lenge omtalt forutsetningene for en verdensregjering. Ser vi på den ikke-folkevalgte EU-ledelsen kan man anta at demokrati er en unødig klamp om foten. Nasjonsgrenser må vekk til fordel for multikulturelle regioner. Russland må tvinges i kne og innordne seg folden sammen med Kina. Det hele må imidlertid starte i Vesten. First we take the west, then we take the rest. Og nettopp dette kan orienterte personer nå lukte ferten av lang vei.

Les også: Maktsyke – alle krisers mor!

Umulig prestisjetap

Ingen oppegående mennesker tror vel at hele den formidable planleggingen, satsningen og gjennomføringen vestlige innbyggere har vært vitne til, bare vil løpe ut i sanden og forsvinne i det store intet. Verdens mektigste statsmenn og finanseliter har ikke knyttet sine navn og prestisje til å la et så gigantisk prosjekt gå til grunne.

Tiden for å la snøballen rulle behøver derfor ikke være langt unna. Hvorledes det hele starter og ruller i vei i detalj er vanskelig å forutse. Men å tro at alt vi nå er vitner til er tilfeldigheter og ikke regissert av global-inspirerte tankesmier som WEF, krever skylapper av hittil uante dimensjoner du trolig ikke engang finner hos miljøfantastene.

Exit mobile version