Site icon Lykten

USA: Nok en hvit kvinne drept av en ulovlig innvandrer

Den ulovlige innvandreren Christian Bahena-Rivera (24) er nå siktet for drapet på studenten Mollie Tibbetts. 20-åringen var ute og jogget den 18. juli da hun ble konfrontert av den mexicanske mannen. Han skal jaget og til slutt drept henne.

Han dekket til liket med kvister ute på en kornåker.

Bahena-Rivera skal ha oppholdt seg ulovlig i USA i mellom fire til syv år. Det var gjennom Barack Obamas løsslupne grensekontroll at millioner av ulovlige innvandrere tok seg inn i landet, inkludert drapsmannen som nå sitter i et fengsel i delstaten Iowa.

Les også: Ulovlig innvandrer kvalte og voldtok Tiffany (33)

Bahena-Rivera skal ha jobbet påpen bondegård i området og eieren sier at drapsmannen var en god arbeider. Han skal ha en kjæreste og et barn boende sammen med seg. Han skal også ha passert en «sikkerhetssjekk» ved ansettelse. Det er uklart hvordan han klarte dette så lenge han ikke hadde offentlige dokumenter som ga ham tillatelse til å oppholde seg og arbeide i USA.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

President Donald Trump kommenterte saken under sin valgreise i West Virginia:

– Dere hørte om hva som skjedde i dag med en ulovlig innvandrer, veldig trist. Og dere hørte hva som skjedde med den utrolig vakre unge kvinnen.

 – Det skulle aldri ha skjedd, ulovlig i vårt land. Det har vært en stor belastning men lovene er så svake. Migrasjonslovene våre er en skandale.

 – Vi ønsker å endre dem, men vi trenger flere republikanere.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

 

Også guvernøren i delstaten Kim Reynolds uttalte bekymring for «det brukne migrasjonssystemet som tillot en ‘overgriper’ å bo i staten».

Jeg snakket med Mollies familie og uttrykte min kondolanse i en stat som er i sorg. Jeg delte med dem mitt håp om at de kan finne trøst i kunnskapen om at gud ikke lar oss lide alene. Selv i våre mørkeste stunder så vil han trøste oss og helbrede våre brukne hjerter.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Det skal først ha brutt ut panikk blant arbeiderne på gården, hvorav majoriteten er søramerikanere, da politimyndighetene ankom for å etterforske drapet. Man trodde det var migrasjonsmyndgighetene (ICE) som kom for å sjekke oppholdspapirer.

Det har også kommet frem at den drepte 20-åringen var venn med den drapssiktedes kjæreste på Facebook. Det er ennå uklart hvordan Rivera drepte kvinnen.

Les også: Afroamerikanere og latinamerikanere bak majoriteten av alle drap i USA

Det har også kommet ut at den drepte kvinnen støttet Barack Obama og Bernie Sanders, samt på sine sosiale medier la ut meldinger mot president Donald Trump. En av tweetene hennes var endog av den rasistiske sorten.

 

 

 

 

 

Svært mange kriminelle handlinger og drap

Frieord har tidligere omtalt flere saker hvor ulovlige innvandrere har drept uskyldige mennesker i USA, selv etter å ha blitt utvist gjentatte ganger, men kommet tilbake.

Les mer: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Exit mobile version