Site icon Lykten

USA’s velgere slåss nå om DIN fremtid!

(Pixabay)

Over er Trumps siste valgkampvideo fra Texas den 17. oktober.

Deep state bestemmer

Woke, pride, såkalt kritisk raseteori, klimagalskap og venstreradikale grense-eksperimenter har sitt opprinnelige opphav i den akademiske og politiske eliten i dette landet som nå styres bevisst unna alle tidligere, vellykkede, vestlige tradisjoner.

Presidentembedet er konvertert til en slags monarkisk gallionsfigur ala Europas kongehus hva maktutøvelse angår. I stedet styres verdensmakten av deep state, militærindustrielle aktører og Wall Streets finanselite. Til akkompagnement fra de fleste større mediekonsernene – eid av de foran nevnte. Og uten disses støtte ligger politikere på valg tynt an.

Politisk revolusjon

Derfor er mellomvalget nå adskillig viktigere enn mange er oppmerksomme på. Europeere flest er ikke klar over at deres hovedallierte er midt i en politisk revolusjon – en eksperimentell omveltning bort fra det trygge ankerpunktet som for bare åtti år siden reddet den da siviliserte verden fra en annen totalitær undergang.

Mellomvalget nå 8. november er derfor snarere et hovedvalg, der flertallet av de 435 representantene er på valg i Kongressen. 34 av de 50 senatorene i Senatet og 36 av guvernørene også skal velges. Om republikanerne klarer å vinne nå blir valget et kraftig skudd for Demokratenes baug.

Helomvending krever mirakel

Men dermed vil ikke dette være et ensbetydende skritt helt bort fra globalaktørenes intensjoner. Endringene i USA er så effektivt satt i sving at helomvending krever nesten mirakuløse virkemidler. Radikalismen er nå så tungtflytende at det blir som å snu en supertanker rundt på et opprørt hav. Republikanerne er dessuten kuppet av adskillige «rinos» – undergravere – som i virkeligheten lener seg mot Demokratene og stadig oftere faller sine tilsynelatede politisk allierte i ryggen.

Demografisk spill

Hvite,tradisjonelt konservative velgere, taper sakte men sikkert også det demografiske spillet. De radikale «demokratene» åpner dessuten grensene i sør og slipper inn millioner av lykkejegere fra hele verden – som de prompte vil gi stemmerett. Slik øker sjansen for at de beholder makten. Dessuten er faren stor for at det ikke bare er de som stemmer som avgjør, men stadig oftere de som teller stemmene.

Med så formidable fiender på hjemmebane ses derfor – tross valgmålingene – horisonten slett ikke lys ut for det konservative USA. Ingenting kan tas for gitt når vi vet at samfunnsomvelterne i revolusjonær glød ikke viker unna for de mest skitne valgtriks. Få år til med denne samfunnsrevousjonen vil trolig sette en effektiv stopper for en mulig reversering uten fare for borgerkrig. Lite av dette kommer frem i verken norske eller andre europeiske medier, som er kjøpt og betalt av de samme meningsfellene som råder grunnen «over dammen».

Historiens viktigste valg

Valget i USA 8. november er derfor det viktigste valget verden har sett i moderne tid. Utfallet vil avgjøre om konservative krefter vil kunne starte en langsom prosess tilbake til det vestlige, suksessrike normalsamfunnet. Eller om all vestlig suksess effektivt skal dekonstrueres til fordel for en totalødeleggelse av den rimelig stabile verden som ga menn, kvinner, barn og eldre en stor grad av trygghet og relativ livslykke. I motsetning til alle andre destruktive samfunnsystemer og diktaturer som har kommet og gått bare de siste hundre år.

Den europeiske eliten har lenge kopiert signalene fra den andre siden av Atlanteren. Vinner Demokratene tilstrekkelig nå vil deres europeiske medsammensvorne juble, og da er det neppe noen vei tilbake til lyset for oss.

Exit mobile version