Site icon Lykten

«Vanlige folks tur» – historiens største bløff!

Jonas Gahr Støre jobber aktivt med å avvikle nasjonalstaten Norge. (Foto: Landsstyremøte - September 2022. Attribution-NoDerivs 2.0 Generic (CC BY-ND 2.0))

Staten er da også beriket med en fellesformue på tusener av milliarder. Ja, en må nesten jobbe aktivt i mot forutsetningene for å klare å rive i stykker et slikt utgangspunkt.

Valgbløffen

Men hva ser vi? Jo, «vanlige folks» levevilkår bygges nå ned i et voldsomt tempo. Valgbløffen fra et kuppet «Arbeider»-parti ser mer og mer absurd ut dag for dag. Arbeiderlederne er tresifrede multimillionærer og bor i landets dyreste strøk – så langt fra vanlige folk det er mulig å komme. Hvilken gigabløff!

Millioner til diktatorer

Mens skyhøye strømpriser, drivstoff- og matvarepriser er på vei rett til himmels, og vanlige folks arbeidsplasser forsvinner, går vår gigantiske formue til den mest absurde bistand. Som millioner i utviklingshjelp til den totalitære kommunistrepublikken Kina der bruddene på menneskerettigheter står i kø uten at våre hjemlige medier bryr seg det minste. Eller til Nord-Afrikas og Midtøstens diktatorer der et stummende mørkt religiøst forføreri knuser enhver forutsetning for vanlige folks hverdagslykke. Selveste Taliban kommer til Oslo i privatjet og henter millioner av norske skattebetaleres kroner før de under reneste æresbevisninger returnerer til fornyet total undertrykking av innpakkede kvinnelige untermenschen. Det hele verdig et antropologisk studium i selvforføreri.

Suicid sivilisasjon

De mest vanvittige forklaringer servert av den nyreligiøse klimaindustrien sklir enkelt og ubesværet rett inn mellom de opprinnelige nordboernes pannelapper, med det resultat at urinnvånerne straks kaster seg til marken og hyller at forfedrenes arv umiddelbart må gis bort til «trengende» europeere som FRIVILLIG har kastet en av verdens mest innovative og fruktbare industrier på båten. Som den tyske. Man vil altså heller miste alt – ja endog dø enn å forlate klimamenigheten. Vi snakker altså ikke naturkatastrofer. Snarere tidligere en presumptivt frisk og oppegående høyteknologiske tysk sivilisasjon som nesten på aztekisk vis har fått det for seg at de med ett må begå sivilisatorisk selvmord.

Verdens mest lettlurte

Mon tro hva diktatoren og sosialisten Adolf Hitler hadde tenkt om han hadde våknet i dag og sett at Operasjon Weserübung ikke hadde vært nødvendig i det hele tatt. Hadde han i stedet pakket inn sine intensjoner i tilstrekkelige løgner alene, ville Norge – verdens mest lettlurte populasjon, som nå – trolig kunne vinnes uten sverdslag.

Hjelpe seg mann. Hadde jeg i min ungdom ymtet frempå om et slikt vestlig fremtidig vanvidd hadde jeg garantert – og med mine foreldres velsignelse – kjapt fått besøk av helsepersonell i hvite frakker som kunne forsikre mor og far om at de trygt kunne ta det med ro og at de hadde brukbare medisiner eller pannelapp-operasjoner til hjelp for slike vrangforestillinger.

«Vanlige folks tur» til undergang

Men nå er vi altså her i real time. Og får dette fortsette å balle på seg uten at noen i stemmekveget tør å løfte på øyelokkene, vil «vanlige norske folk» ikke bare møte en heidundrende sosial og økonomisk fallitt, men som urbeboere på denne nordkalotten med tiden konvertere til en blåkopi av de nordamerikanske indianernes tragiske endeligt. Det er dette «Arbeider»-partiets multimillionærelite egentlig mener når de utspekulerte lover at «nå er det vanlige folks tur» – til å gå til grunne…i verdens rikeste stat.

Exit mobile version