Site icon Lykten

Venstre og Antirasistisk Senter – «Det er alltid plass til en flyktning til»

(Pixabay).

Norge har knapt 4 millioner etniske nordmenn igjen i landet. Hvor mange flyktninger er det «plass til»? 100.000? 500.000? 1.000.000? Rajas hjemland, Pakistan, har 200 MILLIONER innbyggere. Afghanistan 35 MILLIONER. Syria 18 MILLIONER. Irak 39 MILLIONER. Somalia 15 MILLIONER. Afrika har 1 MILLIARD mennesker på kontinentet totalt. Og det øker med titalls millioner hvert eneste år

En flyktning i Norge koster opptil 100 ganger så mye å bistå med bolig, helse, utdanning og mat enn i sitt nærområde. Det betyr at vi kan hjelpe opptil 100 flyktninger og fattige i deres nærområder for prisen av EN flyktning og migrant her. Da ramler hele korthuset om «samhold, solidaritet og medmenneskelighet» til venstresiden og eliten i Norge sammen. Det er snakk om at over 60 – 100 millioner mennesker passer i kategorien flyktning i alle dens muligheter.

Les også: Best å hjelpe flyktninger i nærområdet, mener professor

SSB har skrevet prognoser om at Oslo vil være en minoritetsby for nordmenn innen 2040. Det samme vil skje innen 2070 i hele Norge.

Det er nesten så det er en ondskapsfull plan bak det hele for å viske ut den norske befolkningen langsiktig. Med andre ord. Folkemord.

Exit mobile version