Site icon Lykten

17 år gammel gutt slått ned av flerkulturell gjeng i Ski

Det var på ettermiddagen og fullt med folk i området at det uprovoserte angrepet fant sted.

En guttegjeng skal ha konfrontert en ensom 17-åring som sto på stasjonsområdet. Gutten skal ha fått såpass med juling at han måtte på besøk til legevakten med løse tenner og smerter i hodet.

Politiet skal ha vært raskt på plass men skal ikke ha funnet guttegjengen. Nå ønsker de tips fra eventuelle vitner til det brutale overfallet.

Vi vet ikke så mye mer enn at gutten ble overfalt og slått i ansiktet flere ganger. Noen av guttene i gjengen skal være av utenlandsk opprinnelse, sier operasjonsleder ved Follo politidistrikt, Gisle Sveen til ØB.

Masseslagsmål i Oslo

Også i Oslo skal det ha vært gjenger i aksjon det siste døgnet. På Vestli T-banestasjon skal opp mot 15 utenlandske ungdommer ha vært involvert i et masseslagsmål. En mann i 20-årene skal ha blitt sendt til sykehus med mulige hodeskader.

POLITI-TWEET: Her informerer politiet om gjengbråket på Vestli T-banestasjon. (Foto: Faksimile fra Politiet)

Flere personer skal ha sett opptrinnet som utspant seg midt i ettermiddagsrushet med mennesker på vei hjem fra jobb.

– Det er på Vestli, like ved T-banen, med mye blokkbebyggelse – så det var nok mange som så det. Vi jobber med å innhente vitner, vi har allerede snakket med flere personer. De løp til fots, vekk fra torget og derfra vet ikke mer om hvor de forsvant. De ble fort ute av syne for de som tipset oss. Alle personene beskrives som mørkhudede, i 18-20-åra, sier operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

Personer som kan ha tips i saken, bes om å ringe politiet på 02800.

Exit mobile version