Site icon Lykten

28-årig tunisisk mann dømt for voldtekt i Trondheim

Den 27 år gamle kvinnen delte leilighet med tre jevnaldrende kvinner i Trondheim.

Lørdag den 23. mars 2013 dro de fire venninnene en tur ut på byen. Der kom de i kontakt med to jevnaldrende menn som de inviterte hjem til nachspiel. Litt senere på kvelden kom også den nå dømte 28 år gamle tuniseren til festen. 28-åringen var venn med den ene mannen som kvinnene kjente fra før.

Det var derimot lite kontakt mellom kvinnene og tunisieren på grunn av språkproblemer.

Etterhvert som festen var over gikk de fire kvinnene inn på hvert av sine rom for å sove. De sa til tunisieren at han kunne sove på sofaen.

Etter at den 27 år gamle kvinnen hadde sovnet tungt, våknet hun av at tuniseren lå over henne og voldtok henne i hennes egen seng.

Kvinnen skal ha blitt rasende og klarte å jage tuniseren ut av leiligheten. Hun ringte så til politiet for å fortelle at hun hadde blitt overfalt og voldtatt i sin egen leilighet. Politiet tok kvinnen umiddelbart med ned på voldtektsmottaket for undersøkelser.

Rømte til Frankrike

Den 28 år gamle tuniseren hevdet i avhør med politiet at de hadde hatt frivillig sex og ble sluppet løs.

Kort tid etterpå skal han ha rømt fra Norge. Han ble derimot pågrepet nesten to måneder senere i Frankrike.

I april ble mannen dømt til fire års fengsel av Sør-Trøndelag tingrett. Han anket derimot dommen, men Frostating lagmannsrett har opprettholdt dommen fra tingretten på fire år. I tillegg er han dømt til å betale kvinnen oppreisning på 150.000 kroner.

DØMT: Den 28-årige tuniseren fikk opprettholdt sin voldtektsdom på fire år av Frostating lagmannsrett. Han må også betale kvinnen 150.000 kroner i erstatning.

Den 28-årige tuniseren er tidligere dømt for narkotikaforbrytelser i Oslo.

Kilde: Frostating lagmannsrett.

Exit mobile version