Site icon Lykten

9 av 10 som dømmes for familievold i Oslo kommer fra Afrika eller Asia

Oslo fengsel (Foto: Carsten R D / CC BY-SA 3.0)

Nettsteder som TV2, VG og Document  gikk nylig ut med tallene som i lang tid har vært kontroversielle og usikre.

Nå ligger fakta på bordet og tallenes tale er klare:

Innvandrere, spesielt de fra Afrika og Asia er svært overrepresenterte på de mest alvorlige kriminalitetsstatistikkene.

I tillegg finnes denne statistikken tilgjengelig fra før: (Fra Document.no)

Tabell 30 over Typer voldtekt er anmeldt til Oslo politidistrikt 2010 med identifisert mistenkt/siktet, fordelt etter gjerningsmannens landbakgrunn viser imidlertid at menn fra Midtøsten, Afrika og Asia er sterkt representert – og betydelig overrepresentert i forhold til befolkningssammensetningen – i samtlige av politiets fem voldtektskategorier (etnisk norske gjerningsmenns prosentandel i parentes):

Festrelaterte voldtekter: 38,8 prosent (32,7)
Relasjonsvoldtekter: 42,2 prosent (40,0)
Sårbarhetsvoldtekter: 60,9 prosent (34,1)
Overfallsvoldtekter: 100,0 prosent (0,0)
Annet: 54,6 prosent (45,5)

(Sitat slutt).

Når aviser og private nyhetssider må dykke i disse tallene og gå igjennom hundrevis av dommer og saker, fordi SSB (Statistisk sentralbyrå) påstår at de er «overarbeidet» og ikke har ressurser til det, så er det et reellt samfunnsproblem.

Rødgrønne politikere har i tiår også nektet for noe som helst regnskap som er knyttet opp innvandringen. Også dette har måttet gjøres av blant annet Finansavisen. De kom fram til at hver ikke-vestlige innvandrer koster norske skattebetalere i snitt 4.1 millioner kroner. Kostnadsberegninger gjort av ikke-statlige organer for flyktning- og asylinnvandringen for 2015, kom opp i 300 milliarder kroner.

Er det virkelig slik at journalister og private aktører skal måtte gjøre jobben til regjeringen og statlige organer, fordi sistnevnte er redde for at sannheten skal komme ut?

Men det gjør den alltid.

Exit mobile version