Site icon Lykten

Afghaner (17) og tanzanianer (16) tiltalt for ny voldtekt av ung jente i Oslo

Afghaneren (17) og tanzanianeren (16) voldtok den 15 år gamle jenta inne på et hotellrom i Oslo i begynnelsen av desember i fjor.

De skal ha holdt den forsvarsløse jenta fast og voldtatt henne etter tur.

– De slo henne i ansiktet og på kroppen, tok kvelertak på henne og voldtok henne mens hun gjentatte ganger sa nei og gjorde motstand, står det i tiltalen som er tatt ut av statsadvokatene i Oslo, skriver Nettavisen.

Bogstadveien

Bare noen dager før, ranet og voldtok de en ung norsk jente i en Narvesen kiosk  i Oslo.

Jenta jobbet alene på Narvesen kiosken i Bogstadveien på søndag kveld og var i ferd med å stenge kiosken rundt 20-tiden, da de to innvandrerne kom inn.

TRAVEL GATE: Narvesen-kiosken ligger i en av Oslos travleste gater. Allikevel kunne to innvandrere gjennomføre et brutalt ran og voldtekt av en ung kvinnelig ansatt, uten å bli observert eller tatt. (Foto: Google maps).

Den 16-årige tanzanianeren skal ha dratt opp en kniv og holdt den mot halsen på den unge jenta. Deretter skal han brutalt ha voldtatt henne. Han sa blant annet til jenta: «Vil du dø i dag?»

Etter voldtekten skal de to ha forlatt kiosken med et ukjent pengebeløp. De ble imidlertid fanget på overvåkingsfilm. Politiet skal ha brukt store ressurser på å finne gjerningsmennene og vurderte å gå ut med beskrivelse av dem, da de ble pågrepet av en patrulje ved Glasmagasinet på Stortorvet i Oslo, etter at de hadde blitt gjenkjent av vektere.

Begge de to er tidligere straffedømt.

Relatert:

Exit mobile version