Site icon Lykten

Afghaner knivdrepte trebarnsmor på Trosterud – sjokkerte vitner så drapet

Kvinnen (35) som opprinnelig er fra Russland, skal ha vært i hjemlandet og nettopp kommet tilbake i Norge da det brutale drapet fant sted.

Trebarnsmoren hadde akkurat gått av flybussen ved det svært innvandrertette området Trosterud i Oslo, da hennes afghanske ektemann møtte henne på gangstien ved bussholdeplassen.

Mannen som er 41 år gammel skal ha dratt frem en kniv og stukket kvinnen ihjel foran forskrekkede vitner som var i området.

Fra Aftenposten:

– Vi har øyenvitner som har sett hele hendelsen og vi har andre vitner som har sett deler av hendelsen. Det er derfor ikke tvil om at ektemannen har vært involvert i det vi etterforsker som et drap, sier Grete Lien Metlid, leder for seksjon for vold- og seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt.

– I den videre etterforskningen kommer vi til å etterforske hvordan ekteskapet har vært og om det har vært noen konflikter, sier Metlid. Politiet vil også avhøre familie i både Norge og i Russland med tanke på å avdekke hva som kan ha vært motivet for drapet. (Sitat slutt).

Afghaneren skal ha blitt arrestert av politiet kort tid etter drapet og har vært i korte avhør med sin advokat til stede.

Ifølge Aftenposten skal det muslimske ekteparets tre barn ha vært hjemme da moren ble drept bare noen få hundre meter fra sin bopel.

Ekteparet skal ha vært bosatt i Norge i flere år.

Det nevnes foreløpig ikke om det hele dreide seg om et æresdrap.

Exit mobile version