Site icon Lykten

Afrikansk asylsøker lo mens han brutalt voldtok norsk kvinne i Kristiansand

«Retten legger i skjerpende retning vekt på den brutaliteten tiltalte har vist overfor fornærmede over flere timer, med mye vold, slåssing, gjentatte seksuelle overgrep og nedverdigende handling. Fornærmede ble påført store skader og smerte, samtidig som tiltalte lo av henne og så ut som han likte at hun ble pint», heter det i dommen ifølge Fædrelandsvennen.

Mannen fulgte etter kvinnen natt til søndag 26. oktober og sa han ville bli kjent med henne til tross for at hun avviste ham flere ganger. Retten skriver at de plutselig sto utenfor en dør som mannen låste opp. Hun gjentok at hun ikke var interessert, men ga etter for press og ble med inn.

Da hun nektet å ta av seg yttertøyet, utviklet det seg til en slåsskamp, der han fikk av henne klær og befølte henne. Hun forsøkte å unnslippe da han gikk ut for å hente kokain.

Da hun nektet å ta narkotikaen, ble han rasende og klarte å tvinge den i henne ved å ta den på tungen sin og få litt inn gjennom munnen hennes. Kvinnen gjorde stor motstand, men mannen klarte å voldta henne, heter det.

Den 28 år gamle asylsøkeren ble dømt til fire år i fengsel. I tillegg må han betale kvinnen 175.000 kroner i erstatning.

Exit mobile version