Site icon Lykten

Alvorlig skadet etter knivstikking i Harstad

– Kvinnen som i går kveld ble knivstukket i halsen ved Stangnes i Harstad kommune er nå utenfor livsfare. Drapsforsøket på kvinnen fant sted mandag kveld, og politiet fikk melding om hendelsen litt før klokken 22.00. Kvinnen ble i all hast fraktet til sykehus og operert. Siktede ble pågrepet av politiet like etter at politiet fikk melding om hendelsen, forteller stasjonssjef Morten Hole ved Harstad politistasjon til Frieord.

Mannen som er siktet for knivstikkingen er en tyrkisk statsborger i 30-årene, og har ikke lovlig opphold i Norge ifølge politiet.

– Politiet er nå på åstedet med to krimteknikere, og vi har i dag foretatt rundspørring av beboere i blokken der fornærmede bor. Videre arbeider vi med etterforskning av siktedes og fornærmedes sosiale nettverk for å finne ut mer om hva som ligger til grunn for saken. Ut i fra opplysninger som politiet har innhentet så har ikke den siktede mannen lovlig opphold i Norge, opplyser stasjonssjef Morten Hole.

Morten Hole forteller at den siktede mannen nå er fremstilt for varetektsfengsling i fire uker, og vil bli forsøkt avhørt videre i morgen.

Exit mobile version