Site icon Lykten

Årets Osloborger: «Homofili er forbudt, ferdig snakka!»

Ikke før stormen rundt Hege Storhaug og VGs kåring av årets navn har lagt seg, så er det Aftenposten sin tur til å vise at journalistutdannelse og store ressurser ikke er garanti for et godt produkt.

Årets Osloborger er en tittel som deles ut av Aftenposten. Denne gangen var det muslimen Mohsan Raja som fikk pris og portrett av Aftenpostens sjefsredaktør Espen Egil Hansen.

Raja har blitt hyllet i norsk presse for sin innsats for de i all hovedsak ulovlige asylsøkerne og velferdsflyktningene som har oppholdt seg utenfor Politiets utlendingsenhet sine lokaler i høst.

Aftenposten tok seg imidlertid ikke de to minuttene det hadde tatt å lese gjennom Raja sin aktivitet på Facebook. Det hadde muligens endret avgjørelsen deres.

Her er et par utdrag fra «Årets Osloborger» ifølge Aftenposten. Åja, og glemte vi å nevne at Aftenpostens sjefsredaktør er homofil?

Paris terror

På nettet har flere nå gått igjennom Moshan Rajas uttalelser på blant annet Facebook. Da fant man dette innlegget lagt ut av Raja, rett etter terrorangrepet mot tegneseriehuset Charlie Hebdo og en  jødisk butikk i januar i år, der 12 uskyldige mennesker ble henrettet av radikale muslimer:

Relatert:

Exit mobile version