Site icon Lykten

Bedrift og ansatte fikk drapstrusler for å samarbeide med Resett

(Skjermbilde / Resett nettbutikk).

Ytringsfrihet er en av hjørnesteinene i et demokrati. Å tåle det vi ikke liker å høre. Eller lese. Å tåle at andre har meninger vi ikke er enige i.

Men venstresiden i Norge takler ikke å bli utfordret på sitt verdensbilde. Uansett om det er under en debatt, via aviser eller profilering på klær.

All debatt utenfor den politisk godkjente boblen kalles «hat» og «rasisme». Å hylle innvandring, flerkultur og Black Lives Matter er godhet. Å ville ha en balansert og konstruktiv debatt rundt innvandring, flerkultur – og å mene at hvite liv også teller – er ondskap. 

Nettsiden Melk & Honning finner en tilfeldig person som er opprørt på Facebook. En sosialist. En sint sosialist. Og man siterer personen ordrett. Gjør hans mening god og viktig. Hans navn er Rune Hennum Nilssen. Han er selv en aktør innen profilering og klesbransjen. Nettsiden Melk og Honning intervjuer ham. Som en tilfeldig «person som reagerer». 

Men klikker man seg inn på Nilssen sin egen nettside, Kreative Nord, hvor han reklamerer for sin utdannelse og erfaring innen kostymedesign, tekst, grafisk profilering, samt innen spille- og reklamefilmer, så ser man at han har hatt Melk & Honning som kunder. 

(Skjermbilde / Kreative Nord).
RUNE HENNUM NILSSEN. (Skjermbilde / Facebook).

Dette samarbeidet med sitt tilfeldige intervjuobjekt, Rune Hennum Nilssen, informerer ikke nettsiden Melk & Honning om i sin artikkel. Bukken passer altså havresekken. Og sammen presser man en liten hjørnestensbedrift til å avslutte et kundesamarbeid. Voila! 

På sin Facebook-side publiserer Rune Hennum Nilssen for «Black Lives Matter». Men når noe sier «White Lives Matter», reagerer han med sinne. Det er rasisme. Og hat.

(Skjermbilde Facebook).

Det er uklart om det er Rune Hennum Nilssen som har drapstruet profileringsbedriften og deres ansatte.

Gratulerer med å gjøre demokratiet og ytringsfriheten vår fattigere.

 

(Skjermbilde Dølen / Facebook)
(Skjermbilde Gd.no).

Fra Melk & Honning:

«Som dere sikkert har fått med dere så har det blitt mye oppmerksomhet rundt samarbeidet mellom Resett og SJ. Vi vil med dette varsle at vi trekker oss ut av prosjektet til Resett. Denne avgjørelsen er tatt på bakgrunn av alle trusler både på liv og annet mot oss privat, mot SJ, og ikke minst mot våre venner og støttespillere. Vi setter pris på all støtte vi har mottatt».

Exit mobile version