Site icon Lykten

Draps- og terrortrusler under flerkulturell fotballkamp

Nordstrands Blad kunne idag melde om et lite hyggelig oppgjør mellom Oppegård 2 og Klemetsrud 2 på Østre Greverud kunstgress, hvor sistnevntes spillere i sterk grad har fremmedkulturell bakgrunn.

Ifølge artikkelen skal to av Oppegård-spillerne ha blitt slått ned, den ene med kjevebrist som resultat. Flere av spillerne på Oppegård skal også ha fått bombetrusler og drapstrusler av Klemetsrudspillerne.

Dommeren var livredd

Ifølge observatører tilstede på kampen burde dommeren ha utvist flere av Klemetsrud 2 sine spillere, på grunn av trakassering. Men dommeren skal ha følt seg så truet at han ikke turte å dra opp det røde kortet. Selv ikke da en Klemetsrud-spiller skal ha slått ned en av Oppegård sine spillere turte dommeren å vise ham ut.

Angrep benken til Oppegård-spillerne

DÅRLIG STEMNING: Laget fra Oslo Syd skal ha lagt igjen Fair Play holdningen hjemme på Klemetsrud ifølge Nordstrand Blad. (Foto: Tribunen på Øvre Greverud kunstgressbane hvor kampen ble spilt).

Heller ikke innbyttere og lagledere hos Oppegård 2 fikk være ifred. Klemetsrud 2 spillerne skal også ha angrepet innbytterbenken og truet med å «skjære ballene av laglederen og drepe ham». Dette også uten reaksjon fra dommeren, med tanke på den hatefulle stemningen hos Klemetsrud 2-spillerne.

– Heldigvis kunne jeg våkne dagen etter, uten at noen hadde bombet huset mitt eller forsøkt å ha tatt livet av meg. Men følelsen av truslene satt i da jeg la meg for kvelden, forteller en Oppegård-spiller, som ønsker å være anonym.

Klemetsrud beklager

Nestleder i Klemetsrud fotball, Glenn Støldal sier til Nordstrand Bland at det hele er beklagelig.

– Vi behandler dette som en internsak, og tar det naturligvis opp med den aktuelle lagledelsen. Vi må få klarhet i hva som har skjedd, sier Støldal – og legger til det er leit at klubben igjen havner i utenomsportslig fokus.

– På generelt grunnlag vil jeg si at Klemetsrud har et ufortjent dårlig rykte. Det skjer mye bra i klubben, og vi fokuserer mye på gode holdninger, sier Støldal.

Trekker laget

Oslo fotballkrets har vært i kontakt med Klemetrud fotball og kommet frem til at det beste for alle vil være å trekke laget fra årets serie.

Exit mobile version