Site icon Lykten

En nyhetshelg i Norge: Drap, voldtekter, knivran, eldreran og utevold

Person skutt og drept av politiet i belastet område

Politiet på Hamar havnet i en skuddepisode på lørdag ettermiddag. Det var i en boligblokk på Godtlandvegen at en politimann skal ha blitt skutt i overkroppen av en ukjent gjerningsmann. Politiet returnerte ild og drepte mannen.

DREPT: En 38-årig beboer her i blokkene på Godtlandvegen skal ha skutt en politimann på lørdag. Politiet returnerte ild og drepte mannen. Politimannen skal ligge på sykehus og situasjonen beskrives som alvorlig. Ifølge alternative nyhetsmedier beskrives området som «flerkulturelt». Det er ikke kjent om den drepte er etnisk norsk eller med utenlandsk bakgrunn. (Foto: Google streetview).

Ifølge politiet skal den 38 år gamle mannen være en «kjenning» av politiet og tilhøre et belastet miljø i byen.

Politimannen skal ha blitt operert på sykehus, men situasjonen beskrives som alvorlig for betjenten som skal være i 40-årene.

Området den drepte mannen bor i skal være kjent for mye fyll og bråk. Det skal bo et større antall ikke-vestlige i bebyggelsen der skuddepisoden fant sted. Om den drepte er etnisk norsk eller innvandrer har ennå ikke kommet frem.

Ifølge beboere er det ikke uvanlig med både politibiler og ambulanser til nærområdet. Personer som blir intervjuet av lokale medier forteller nå at de ikke tør å bo der lenger.

Overfallsvoldtekt på toalett

Politiet i Oslo kunne idag fortelle om en overfallsvoldtekt inne på et toalett på Burger King i Karl Johans gate i Oslo.

Voldtekten skal ha funnet sted rundt midnatt.

En 18 år gammel jente skal ha blitt fulgt inn på toalettet i andre etasje og utsatt for en voldtekt av en ukjent mann. Politiet skal ha fått overvåkingsvideo av området der voldtekten fant sted og går gjennom bildene idag.

VOLDATT PÅ BURGER KING: En 18 år gammel jente skal ha blitt voldtatt inne på toalettet på Burger King i Karl Johan. Dette er den andre kjente voldtekten inne på denne restauranten. Også serievoldtektsmannen Julio Kopseng skal ha voldtatt ett av sine ofre inne på toalettet på den samme restauranten. (Foto: Wikimedia).

Voldtektsmannen skal ha spist på restauranten skal mulig ha hatt en kode for å komme seg inn på toalettet der 18-åringen befant seg.

Kvinnen ble kjørt til voldtektsmottaket og skal bli avhørt iløpet av dagen, ifølge operasjonsleder Christian Krohn Engeseth.

NYÅPNET: Det ble en avbrutt åpningshelg for besøkende til Høyt & Lavt i Bergen, etter en voldtekt i parken.

Voldtekt i klatrepark

En kvinne skal ha blitt voldtatt i den nyåpnede klatreparken Høyt & Lavt i Bergen i forbindelse med åpningen på lørdag.

Ifølge Bergens Tidende skal en kvinne ha møtt opp hos legevakten klokken 03 i natt og fortalte at hun var blitt voldtatt inne i parken. Politiet ble imidlertid ikke kontaktet før klokken 06.30 på morgenen av uklare grunner.

Hendelsen førte til at parken ble stengt for familier og andre besøkende på søndag.

Skåret med tapetkniv i ansiktet av to mørkhudede menn

På lørdag ettermiddag skal en mann ha blitt ranet for penger med en tapetkniv i Jarlegata i Gamlebyen i Oslo. Ranerne skal ha skåret offeret i ansiktet under ranet.

Politiet leter nå etter to mørkhudede menn i 20-25 årsalderen i området rundt Grønland.

SKÅRET I ANSIKTET UNDER RAN: En person opplevde et brutalt knivran i Jarlegata på Grønland i Oslo på lørdag ettermiddag. To mørkhudede personer skal ha skåret offeret i ansiktet under ranet som fant sted rundt 18-tiden. (Foto: Google streetview).

86-åring og 90-åring dyttet og slått av mørkhudede menn i brutalt hjemmeran

En 86 år gammel kvinne på Veitvet og en 90 år gammel mann på Linderud skal begge ha blitt utsatt for grove hjemmeran på fredag.

Ifølge politiet skal to menn og en kvinne ha fulgt etter en 86 år gammel kvinne inn i leiligheten hennes og dyttet henne overende. Deretter forsynte de seg av kvinnens verdisaker.

GROVE HJEMMERAN: To eldre personer ble utsatt for vold i sine hjem på fredag. Tre mørkhudede personer, to menn og en kvinne skal ha dyttet og slått henholdsvis en 86-årig kvinne og en 90 år gammel mann og så ranet dem. Den 90 år gamle mannen måtte på Ullevål sykehus etter ranet. (Foto: Google streetview).

Tidligere på dagen skal en 90 år gammel mann ha blitt overfalt, slått og ranet i sin leilighet på Linderud. Den gamle mannen måtte kjøres til Ullevål sykehus for det som blir beskrevet av TV2.no som «lettere skader».

Ifølge politiet skal gjerningsmennene være mørke i huden, mulig av pakistansk opprinnelse. De skal være rundt 170 centimeter høye med kort mørkt hår og i 20-årene. De skal ha vært kledd i mørke boblejakker.

Politiet skal jobbe utifra teorien om at ranene var utført av de samme personene.

Utenlandske menn lagde bråk i Kristiansund

Rundt klokken 01 natt til idag fikk politiet i Kristiansund melding om to utenlandske menn som var beruset og lagde bråk på et utested i sentrum av byen.

De skal ha blitt tatt med til politistasjonen og satt i drukkenskapsarresten. Ingen av de to ville imidlertid oppi personalia.

– Vi arbeider fortsatt med å finne identiteten til de to, fastslår operasjonsleder Rolf Anders Korstad i Nordmøre og Romsdal politidistrikt, søndag morgen.

Relatert:

Flerkulturell nyhetsrunde, mandag 21. september, 2015

– Flerkulturell nyhetsrunde, onsdag 29. oktober, 2014

– Flerkulturell nyhetsrunde, torsdag 6. november, 2014

– Fire utlendinger dømt for grov vold og ran av norske ungdommer

– Utlendinger slo og sparket tilfeldig forbipasserende i Kristiansand sentrum

– «Guttegjeng» slo ned og ranet 82-åring i Oslo sentrum

– Utenlandsk gjeng slo ned og ranet 70-åring på Stovner

– Utenlandsk gjeng overfalt og skadet nordmann i Fredrikstad

– Ville hjelpe mørkhudet mann i Vestby – ble kidnappet og voldtatt

– 85-åring døde etter å ha blitt slått ned av afrikaner i Narvik

– Utenlandsk gjeng angrep nordmenn – fikk lav straff pga. lav IQ

– Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

– 89-årig pensjonist overfalt av sigøynere på Ullevål Hageby

– Sigøynerbanden er i Follo – rundstjeler eldre i sine hjem

– 88 år gammel kvinne med rullator angrepet av sigøynere

– Kvinne som ble overfallsvoldtatt av afrikaner i Voss: «Øynene hans var som på et dyr»

– Somalier overfalt jente i Morvikbotn

– Mann av utenlandsk opprinnelse pågrepet for voldtekt av ung jente i Malvik

– Arabisk-utseende mann knivtruet og voldtok kvinne i Lillestrøm

Exit mobile version