Site icon Lykten

Fikk Shoaib Sultan, en profilert MDG-politiker og ansatt i Norsk Folkehjelp, kommunal leilighet?

SHOAIB SULTAN. (Foto: Lena Andreassen).

Den venstreekstreme politikeren og Antifa-sympatisøren Shoaib Sultan skal ifølge nettstedet Akroma ha fått tildelt en kommunal bolig i 2019. Dette til tross for at han har hatt langvarige og normalt godt lønnet arbeide som rådgiver hos Antirasistisk senter og som politiker hos Miljøpartiet De Grønne. I 2019 gikk Sultan over i en stilling som presse- og medieansvarlig for Norsk Folkehjelp.

Allikevel skal han han ifølge Akroma.no fått tildelt en leilighet på Lambertseter i Oslo, forbeholdt de aller svakeste i samfunnet.

Fra Akroma:

Da Sultan søkte om kommunal bolig i slutten av 2018, gikk saksbehandlingen i kommunen forbausende raskt. Det ble heller ikke tatt hensyn til økonomiske og sosiale forhold, som kommunen ellers stiller strenge krav til ved tildeling av kommunal bolig.

Det fremstår som om noen i kommunen har gjort Sultan en vennetjeneste med å tildele ham en kommunal bolig, uten at Sultan har et reelt behov for dette.

Dette til tross for at Sultan har en relativt god økonomi, da han har vært «ansatt» i statlig finansierte NGO-er stort sett hele sitt voksne liv.

Les også: Bør Basim Ghozlan og Shoaib Sultan deporteres?

Les også: Antirasistisk senter og Shoaib Sultans løgner

Exit mobile version