Site icon Lykten

Flyktning stakk flyktning med kniv i Ølen

Slagsmålet utviklet seg dramatisk da en mann i 20-årene stakk en annen mann på rundt 40 år med kniv. Det skal ha skjedd utendørs, skriver Grannar. Begge de involverte skal være av utenlandsk opphav.

Politioverbetjent Jørgen Torstveit ved Etne og Vindafjord lensmannskontor sier til Grannar at politiet var raskt på plassen siden lensmannskontoret ligger tvers over vegen for voksenopplæringen. Politiet væpnet seg og pågripelsen var udramatisk. «Jeg kan ikke si noe om hva som har skjedd i forkant av knivstikkingen, eller noe om motivet. Det må den videre etterforskningen vise,» sier han.

Les også: Unge jenter befølt og seksuelt antastet av asylsøkere i Ølen – «Ubehagelig og skremmende»

Den skadde ble fraktet med luftambulanse til Stavanger universitetssykehus. Tilstanden er foreløpig ikke kjent. Den mistenkte ble plassert i en tjenestebil frem til en patrulje fra Haugesund politistasjon kom til Ølen og hentet mannen. Han ble kjørt fra åstedet i 13.30-tiden, skriver avisen. Det skal være minst tre vitner til hendelsen.

«Vi har aldri hatt en slik hendelse før, og vi er like leie oss alle sammen, både elever og tilsatte. Vi forstår jo ikke helt hva som har skjedd. Det er jo hendelser som dette de har flyktet ifra,» sier flyktningkonsulent Grete Utstrand i Vindafjord kommune til Grannar.

Hun opplyser at det var rundt 30 elever i områder da knivstikkingen skjedde, men at bare noen få av dem så selve hendelsen som fant sted i en pause i undervisningen. Hun forteller at elevene, som er flyktninger, frykter at slike hendelser kan være med på å stigmatisere flyktninggruppen.

Relatert:

Exit mobile version