Site icon Lykten

Folk vil vite om kriminelle er innvandrere

(Skjermbilde / Fredrikstad Blad).

Lykten skrev i går om hvordan flere hundre aggressive ungdommer angrep politiet og gikk amok i Fredrikstad sentrum under 17. mai. Politiet måtte sette inn både hundepatruljer, politihelikopter og bevæpne seg etter at de ble fysisk angrepet med slag, spark, brostein og flasker av det som i all hovedsak var ikke-etniske nordmenn.

Les også: Innvandrerungdom angrep politiet i Fredrikstad på 17. mai

Etter at lokalavisen Fredrikstad Blad gikk ut med informasjon fra innsatslederen om at langt de fleste av voldspersonene hadde ikke-etnisk bakgrunn, publiserte avisen et innlegg der debattanten spurte hvorfor det var viktig å vektlegge voldspersonenes etniske bakgrunn.

Så gikk lokalavisen ut med en avstemning til sine lesere og spurte: «Var det riktig av politiet å uttale at majoriteten av bråkmakerne hadde innvandrerbakgrunn?»

Så langt har over 8778 lesere stemt, hvorav hele 76 prosent har svart «Ja, det er relevant». Kun 19 prosent har svart «Nei, det er ikke relevant», mens 5 prosent svarte «Vet ikke».

At over 80 prosent valgte å ikke svare nei på spørsmålet fra Fredrikstad Blad, viser at det er en stor avstand mellom den etablerte venstresiden i norsk politikk, som er koblet mot en nærmest altomslukende politisk korrekthet via massemedia, og folkets ønsker.

Exit mobile version