Site icon Lykten

Gratulerer på kvinnedagen!

(Skjermbilde/Youtube).

I dag er den internasjonale kvinnedagen og den feires behørig i Norge og andre vestlige land. I muslimske og østlige land har kvinner fremdeles ingen rettigheter og behandles som eiendom. I vestlige land der masseinnvandringen har foregått i flere tiår har kvinner nå fått en mer utrygg hverdag. Æreskultur, æresdrap, balkongjenter, overfallsvoldtekter, gjengvoldtekter, syreangrep, slaveri, narkotika- og alkoholmisbruk, høye skilsmisserater, depresjon og angst har økt i samfunnet og er nå alvorlige problem for kvinner. 

Les også: Sjokk-avsløring: Oslo-politiet innrømmer mørklegging av voldtekter utført av innvandrere

Les også: Svenske feminister flykter fra flerkulturelle bydeler på grunn av muslimer

Dette som direkte følge av den marxistiske og venstreorienterte kvinnekampen som rev og slet istykker våre samfunn fra 1960-tallet og helt frem til i dag. På 1980-tallet brant norske kvinner pornoblader og bh’er. I dag hyller de samme kvinnene islams introduksjon i våre samfunn og burkaer som blir tvunget på jentebarn helt ned i 3-års alderen.

Samtidig øker også kvinners misbruk av vanedannende medisiner og ulike rusmidler. Spesielt har jenter og yngre kvinner sett en økning i depresjon de siste tiårene da samfunnet har revet i stykker kjernefamilien og de tradisjonelle kjønnsrollene. Kvinner skal nå ikke bare være kvinner i biologisk forstand, men også arbeidere, lønns- og lånetakere, boligeiere, forsørgere og ta høyere utdanning. Dette skaper en naturlig uro og stress på både kropp og sinn hos kvinnene som kjemper mot sin biologiske og naturlige kroppslige drift. Når man i tillegg mister tryggheten og tilliten til samfunnet, så har man skapt en ubalanse det vil ta mange år å rette opp i.

Få eller ingen av disse temaene blir allikevel belyst på kvinnedagen av organisasjoner eller myndighetene når demonstrasjonene og dagen blir feiret. Det er dobbeltmoral og hykleri i høyeste potens. (Litt humor der altså).

Undertegnede har i flere år nå ønsket å sette søkelys på dette overfor de største feministiske gruppene og personene i Norge. Men de ønsket ikke, eller ville ikke, å være med på den debatten.

Les også: De massive seksuelle overgrepene i Køln og Marie Simonsen ignoranse

Les også: Ny Barbie-dokke har kvinnediskriminerende muslimske klær – ingen feminister reagerer

Les også: Mor måtte føde baby i bil – «Faen ta dere politikere»

Relatert:

Exit mobile version