Site icon Lykten

Innvandrere fortsetter volden i Oslo under coronakrisen

Grønland Torg, Oslo. (Foto: Lykten.no)

Mens nordmenn og europeere forsøker så godt de kan å komme seg gjennom coronakrisen ved å følge regler og påbud, så fortsetter innvandrere i Norge og Europa å begå alvorlig kriminalitet som drapsforsøk, overfall, rasisme og bedrive gjengkrig på gatene.

Fem innvandrere skal ha blitt pågrepet på tirsdag av politiet i Oslo. Fire av dem er siktet i forbindelse med en drapsforsøkssak på Torshov den 20. mars.

Den femte er siktet for drapsforsøk på Grønland i januar i fjor. (Oppdatert: Ni personer er nå siktet).

Den 20. mars skal det ha vært et større slagsmål på Torshov i Oslo, hvor det ble brukt kniv og machete, forteller politiet til NTB.

Dette var et rent innvandreroppgjør i Oslos kriminelle underverden, der gjengene konkurrerer om narkotika, våpen, menneskesmugling, utpressing og gjengområder. Dette vil imidlertid ikke Aftenposten eller de andre avisene skrive om i sine omtaler av denne saken. Vi lurer på hvorfor.

Muslim amok med machete og øks i Tyskland

I Tyskland gikk en muslim til angrep på uskyldige mennesker på gaten i byen Augsburg. Tunisieren var bevæpnet med machete og øks, da han angrep to mennesker klokken 16 på ettermiddagen på tirsdag. Mannen gikk først til angrep på en buss med passasjerer og knuste frontruten med en øks. Kort tid etterpå angrep den muslimske mannen en annen buss, truet en kvinne på bussen og knuste et sidevindu.

En 28-åring som forsøkte å stoppe machete-mannen ble truffet i hodet med macheten, men klarte å overmanne ham til politiet ankom plassen. Tunisieren ble deretter kjørt til et psykiatrisk sykehus. 28-åringen ble kjørt til sykehus uten livstruende skader.

Denne siste saken er bare en av tusenvis lignende saker fra Europa de siste årene, der migranter, i klart overtall fra muslimske nasjoner, angriper og i mange tilfeller dreper uskyldige kristne mennesker i innvandrervennlige land i Europa. Coronakrise eller ikke.

Exit mobile version