Site icon Lykten

Innvandrergjenger knivstakk hverandre på Vestli

Minst tre personer skal ha blitt stukket med kniv og flere ha blitt skadet etter at rundt 30 personer braket sammen i boligstrøket Vestli på Stovner på søndag kveld.

Slagsmålet skal ha skjedd i området mellom Vestli skole og Vestli t-banestasjon.

Les også: Ville vesten på Vestli

Da politiet ankom stedet med et større antall biler og ambulanser, fant man flere menn med knivskader. Minst en skal ha bli sendt til sykehus og en til legevakten. En av de knivskadde skal ha blitt stukket i magen.

Flesteparten av de involverte skal ha løpt fra stedet når politiet kom, og det ble satt inn politihelikopter i søkearbeidet etter innvandrergjengene.

Politiet skal ikke ha kjennskap om hva som hva som var foranledningen til masseslagsmålet, men sier til pressen at man skal gå igjennom mye informasjon og snakke med vitner.

Ifølge VG så skal gjengene ha stått og skreket høylydt til hverandre før de begynte å sloss.

Les også: Utenlandsk gjeng slo ned og ranet 70-åring på Stovner

Fra ABC nyheter:

– Utifra det vitner har forklart og noen av navnene vi har fått oppgitt, ser det ut til at det har vært endel somaliere involvert, men det er snakk om folk av flere etnisiteter, operasjonsleder Engeseth til nyhetsbyrået NTB.  (Sitat slutt).

Opptrinnet skal ha vært av et såpass stort omfang at det skapte t-bane trøbbel. Ifølge Sporveien skapte slåsskampen mellom innvandrerne forsinkelse på Linje 5 i retning Østerås.

Les også: Nordmenn flykter fra Groruddalen

«ORDENSPROBLEMER»: Ifølge Sporveien sin Twitter-konto for T-banen, så var kollektivtrafikken på Linje 5 forsinket som følge av masseslagsmålet mellom innvandrergjengene på Vestli. (Foto: Twitter).

Bråk i Bærum tidligere i uken

Det blir nevnt på sosiale medier og andre nettsider at bråket kan være relatert til et større gjengbråk på Kadettangen i Bærum på torsdag. Ifølge politiet i Asker og Bærum skal opptil 50 ungdommer ha barket sammen, og minst en skal ha blitt pågrepet med kniv.

Det nevnes da at en av gjengene kom fra nettopp Vestli.

GJENGBRÅK: Det skal ha vært et gjengslagsmål på Kadettangen i Bærum på torsdag. Opptil 50 personer skal ha vært involvert, hvorav minst en skal ha hatt på seg kniv.

Relatert:

Exit mobile version