Site icon Lykten

Kvinne overfalt, ranet og voldtatt på campingplass i Mandal – politiet leter etter utenlandsk person

Sørlandsferien ble alt annet enn idyllisk for en kvinne i 50-årene som ble overfalt, ranet og voldtatt utenfor campingplassen hun ferierte på i Mandal.

Det var natt til søndag i 02-tiden at en kvinnen var ute og gikk alene på turstien i forlengelse av Nygata og inn i Furulunden ved campingen på Sjøsanden.

En mann skal da ha overfalt, ranet og voldtatt kvinnen, som er på besøk som turist i området. Kvinnen skal også ha blitt dyttet ut i bekken i området.

Les mer: Asylsøkere angrep dommer under fotballturnering i Mandal

VOLDTATT I MANDAL: Kvinnen som er på ferie på Sjøsanden skal ha vært på vei fra Mandal sentrum via Furulunden og mot campingplassen da overfallet og voldtekten fant sted. (Google Maps).

Etter voldtekten skal en forbipasserende funnet den svært medbrakte kvinnen og hjulpet henne inntil politi fikk kommet til stedet.

Den 50-årige kvinnen skal ha blitt sendt på voldtektsmottaket og skal ha blitt avhørt av politiet i ettertid.

Hun skal være sterkt preget av hendelsen, både psykisk og fysisk.

Les mer: Flyktning angrep 10-åring i Audnedal

Kriminalteknikere skal ha utført undersøkelser på åstedet. Man skal også ha funnet kvinnens veske ved svømmehallen. Den var tømt for alt innhold og verdier, samt nøkler til bil og hus.

Ifølge politiet skal kvinnen ha beskrevet gjerningsmannen som lys i huden og sannsynligvis av utenlandsk opprinnelse. Han skal ha vært kledd i mørke klær.

Politiet har henvendt seg til publikum for hjelp for å finne mannen.

Ifølge Fædrelandsvennen skal flere familier og besøkende på campingplassen ha vært i nærheten og sett kvinnen få hjelp av forbipasserende etter den grove voldtekten.

Relatert:

Exit mobile version