Site icon Lykten

Legemiddelverkets video om koronavaksiner får kraftig kritikk på nett

Legemiddelverket presenterer i dag informasjon om de kommende koronavaksinene på ulike nettsider og sosiale plattformer.

På Youtube har Legemiddelverket slått av kommentarfunksjonen, men på Facebook er kommentarfeltet åpent. Og en stor overvekt av kommentarene er negative til koronavaksinen.

Her er noen eksempler. Nederst i artikkelen finner du lenken til Facebook-innlegget og over 270 kommentarer:

Hva skal vi egentlig med en vaksine mot en sykdom som 99,9% overlever helt greit? En sykdom som de færreste aner at de har hatt

Den er veldig modig den som vil være forsøkskanin for denne vaksinen. Myndighetene sier den er frivillig, samtidig så sier de at samfunnet vil ikke normaliseres igjen før vi er vaksinerte. Altså en trussel. De skal kontrollere oss. Vi får aldri vite årsaken til nedstenging av landet, skal være hemmelig i 60 år. Da har de noe å skjule, noe de ikke vil vi skal vite. Da sier det seg selv at vi må holde oss langt unna vaksiner. Kan vi i det hele tatt stole på det som myndigheter, regjering sier? Neppe. De fleste husker vel hvor trygt de sa det var å ta svineinfluensaen i 2009. De tok feil.
Tenk at helsemyndighetene tør å masse nvaksinere befolkningen med en så lite utprøvd vaksine
Det er høyst uforsvarlig, uforståelig og farlig å reklamere for en vaksine som er utviklet i all hast, bruker en ny genmodifiserende teknologi, er ikke testet ordentlig men tidligere forsøk på dyr har gitt mange alvorlige bivirkninger og er ikke testet for langtidsvirkninger. Det betyr at befolkningen blir prøvekaniner og at informert samtykke er ikke mulig i dette tilfellet. Menneskerettighets konvensjonen brytes og for første gang etter WWII blir befolkningen tvunget til medisinsk behandling uten samtykke. Særlig siden man skal ha ‘ fordeler’ som mulighet til å reise med fly osv. Denne vaksinen handler om noe helt annet enn folkehelse. Legemiddelverket kan sjekke sitt moralske kompass og etiske retningslinjer, og gjerne ta denne reklamen vekk.
I 2009 ble det brukt svinevaksine, en laget i Europa og en i USA. Undersøkelser om narkolepsi (som var den alvorligste bieffekten) har ikke kunnet finne sammenheng mellom vaksinen brukt i USA. Noen av de som brukte den europeiske fikk narkolepsi.
Det som kompliserer forholdet er at noen av de som ikke var vaksinert også fikk narkolepsi – altså en egenskap som viruset i seg selv kunne utløse.
Man kan spørre, kunne vaksinen i noen tilfelle utløse narkolepsi lettere enn selve influensaen?
Aldri i verden! Jeg har den beste vaksine som noen gang er «oppfunnet» : immunforsvaret. Jeg velger å stole på meg selv mer enn ukjente syntetiske medisiner som man ikke vet langtidsvirkning eller om det faktisk er grunnlag for å ta i utgangspunktet. Propaganda hele greia.
Jeg tar totalt avstand fra denne vaksinen. Enormt mange fagpersoner som har gode argumenter og bekymringer i forhold til uønskede og potensielt livsødelegende virkninger.
Hvis produsenten ikke er ansvarlig for produktet sitt, hvordan kan det være trygt? Vaksineprodusenter har ikke noe ansvar for bivirkningene, alle land skal holdes ansvarlige!, hvorfor blir det ikke snakket om det? De aller første vaksinene som er utviklet og testet på ett år? Abstraksjon! Skal vi alle bli labkaniner? Aldri!
Folk må slutte å teste seg. Enkelt og greit. Slutt å dra deg selv og ungene for å ta en test som i realiteten er en svindel. Slutt å dra ungene til fremmede folk for å få q-tips stukket inn i kroppsåpninger mot deres vilje. Dette er overgrep! Intet mindre! Åssen i alle dager får foreldre seg til å gjøre dette mot ungene sine? Er det viktigere å pleie frykten? Er overgrep ok hvis foreldrene bare er redde nok? Uvitende nok? Det samme gjelder når barn og ungdom blir tvunget og presset til vaksinering mot deres vilje. Når blir fysiske overgrep stuerent? Når de først har satt nåla er det for sent. Da er det ingen vei tilbake. Mange som bør gå i seg selv.

Trykk her for å gå til Facebook-innlegget til Legemiddelverket.

 

Exit mobile version