Site icon Lykten

Mørkhudede med macheter terroriserer barn i Oslo

(Foto: Lykten.no)

Flere mørkhudede menn bevæpnet med macheter skal ha gått rundt i Oslo sentrum og ranet unge norske gutter i går kveld. Det skal ha blitt brukt trusler og vold mot ofrene.

Ifølge NTB skal den første meldingen om personran ha kommet inn rundt klokken 23.30 fredag kveld. Ranet fant sted i Maridalsveien på Tåsen. En halvtime senere kom en ny melding om ran med machete. Denne gang fra Brattlikollen T-banestasjon på Nordstrand.

Fra ABC Nyheter:

– Begge ofrene var unge gutter som ble slått og utsatt for vold, og som ble truet med en machete til å gi fra seg mobiltelefoner og verdisaker, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge politiets beskrivelse skal det ha vært tre menn i begynnelsen av 20-årene, mørkhudede og som snakket norsk, som var involvert i det første ranet. De hadde mørke klær.

Offeret for det andre ranet har beskrevet gjerningsmennene som to menn, trolig i starten av 20-årene og som var mørkhudet og snakket norsk. Begge skal ha hatt svarte jakker, men den ene hadde hvit bukse. (Sitat slutt).

Det har blitt påpekt at VG fjernet politiets beskrivelse av gjerningsmennene i sin omtale av saken ved journalist Ingrid Hovda Storaas.

Macheteranene kom bare ett døgn etter at det skal ha blitt avfyrt skudd mot to biler i Oslo. En på Mortensrud og en på Bjørndal. Begge svært innvandrertette områder med mye gjengaktivitet.

Exit mobile version