Site icon Lykten

Mulig massevoldtekt på Norway Cup

Den angivelige voldtekten skal ha funnet sted ved Holtet videregående skole i Oslo. Skolen ligger like ved Ekeberg, hvor verdens største fotballturnering, Norway Cup, pågår. Skolen huser flere av fotballspillerne som deltar i turneringen.

To jenter skal ha blitt observert løpende fra Holtet og opp mot Ekebergsletta etter den angivelige voldtekten. Frivillige arbeidere Aftenposten snakket med i natt forteller at det kan være tale om 10-15 gjerningsmenn.

Politiet skal også ha spurt ordensvakter på stedet om det var noen brasilianske lag som bodde i leiren. Politiet skal deretter ha bli vist hvor de aktuelle lagene oppholdt seg.

Politi og teknikere har i natt jobbet med å sikre seg spor på det aktuelle stedet hvor voldtekten skal ha funnets sted.

Søndag morgen vet politiet fortsatt ikke hva som har hendt på Ekeberg i natt. De vil bruke dagen på å snakke med andre vitner.

Arne Kaspersen, vaktleder på kriminalvakta ved Oslo politidistrikt forteller at kriminalteknikere har vært på stedet i natt, men kan ikke forteller om hva slags spor som er blitt sikret på stedet.

– Vi snakket med vitner i natt, men kom ikke noe nærmere. Det er ikke noen nye vitner som har meldt seg i dag, sier Kaspersen.

Politiet vet foreløpig ikke hvem verken offer eller mulige gjerningsmenn er.

Exit mobile version