– De to ukjente mennene gikk bak henne og spurte om hun ville være med dem hjem. Da hun svarte nei skal de ha slått henne flere ganger i ansiktet og hodet, revet opp skjørtet og befølt henne på overkroppen, opplyser Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Les også: Overgrepene på nyttårsaften og den øredøvende stillheten fra norske feminister

POLITIETS TWITTER KONTO: Operasjonssentralen viser til et grovt seksuelt og voldelig overfall i Oslo natt til søndag. Kvinnen skal ha blitt slått i ansiktet, fått klærne revet av og blitt befølt av det som beskrives som to menn med bakgrunn fra Nord-Afrika eller Midtøsten. (Foto: Twitter).

Politiet skal ha kjørt kvinnen til legevakten for behandling. Hun skal ha hatt store smerter som følge av den grove og uprovoserte volden.

Nå fortsetter arbeidet med å sikre spor og se på film fra overvåkingskameraer i området der kvinnen ble overfalt.

Gjerningsmennene skal ennå ikke være pågrepet. Ifølge politiet og kvinnens vitneutsagn skal de være i midten av 20-årene, 190 centimeter høye og mørkhudede. Begge skal ha hatt på seg svarte jakker, en med hettegenser og refleks på armen.

Hvis du så noe i området rundt denne tiden eller vet noe som kan hjelpe politiet så vennligst ring 02800.

Flere voldtekter og ran i nærområdet

Angrepet på kvinnen kommer bare kort tid etter at en ung jente ble voldtatt av to ikke-vestlige innvandrere i det samme området i desember.

I november skal tre gutter i 13-14-års alderen ha blitt slått i hodet med en pistol og et balltre under et gateran bare noen gater fra der den unge kvinnen ble overfalt natt til idag.

Les også: Afghaner og tanzanianer voldtok ung jente under kioskran i Oslo

Les også: