Site icon Lykten

Norsk jente (18) brutalt bortført av utenlandske menn

Politiet etterlyser nå vitner etter at en 18 år gammel jente skal ha blitt dratt inn i en mørk BMW av to utenlandske menn rundt 20-tiden på mandag kveld. Bortføringen skal ha skjedd i Oscar Pedersens vei, rett ved innkjøringen til Fylkeshuset.

De utenlandske mennene skal ha kjørt i retning av Sandesund. I rundkjøringen ved Festiviteten skal bilen ha kjørt til høyre i retning rådhuset og så inn i Kirkegata. I krysset Kulåsgata/Sverres gate blir den unge jenta med makt dratt ut av bilen og kastet i bakken.

KASTET UT: Her i krysset mellom Kulåsgata og Sverres gate skal den 18 år gamle jenta ha blitt kastet ut av bilen med makt av de to utenlandske kidnapperne.

Måtte på legevakten

Lokalavisen Sarpsborg Arbeiderblad påstår at jenta ikke ble utsatt for vold, men ifølge fungerende krimsjef Terje Bøe, så måtte 18-åringen på legevakten til behandling på grunn av smerter i forbindelse med at hun ble kastet ut av bilen. NRK har også omtalt kidnappingen, og valgte overskriften «ufrivillig kjøretur«. Litt som man kanskje får på tivoli?

Jenta skal ha vært svært oppbrakt og hun skal i avhør hos politiet ha sagt at hun ikke kjenner mennene og ikke vet hvorfor hun ble brutalt bortført på åpen gate. Politiet ser svært alvorlig på hendelsen og har iverksatt etterforskning.

Utenlandsk opprinnelse

Politiet sier at kidnapperne skal være av utenlandsk opprinnelse. De skal begge være menn, i 25-årsalderen, cirka 180-185 cm høye og ha kort svart hår. De skal ha snakket et fremmed språk seg imellom under bortføringen.

Hvis det finnes noen vitner til hendelsen, så bes de ta kontakt med politiet i Sarpsborg på 69 02 70 00.

14-åring ranet på åpen gate

Tidligere i sommer skal en 14-åring ha blitt ranet av en mørkhudet mann bare 10 minutter unna der den 18-år gamle jenta ble kidnappet på mandag kveld.

Den 14-årige jenta skal ha vært ute og gått i et område på Klavestadhaugen, da en mann i 30-årene, mørk i huden og som var ikledd blå genser og dongeribukser, tok tak i den unge jenta og truet henne med å gi fra seg mobiltelefonen.

– Vi har vært skånet for denne typen kriminalitet så langt. Det er svært alvorlig når barn blir utsatt for slike skremmende handlinger, sa Terje Bøe til Sarpsborg Arbeiderblad, etter hendelsen.

OPPGITT: Fungerende krimsjef hos politiet i Sarpsborg, Terje Bøe, sier at man tidligere har vært forskånet for gateran og kidnappinger av unge norske jenter i Sarpsborg.

Det virker nå som om Sarpsborg ikke lenger er forskånet for verken gateran eller kidnapping av unge jenter på gatene i byen sin. Hvem som har ansvaret for dette må man nok til hovedstaden for å finne ut.

 

Exit mobile version