Site icon Lykten

Norske kulturmarxister forsvarer film som seksualiserer 11-årige jenter

(Skjermbilde/Netflix).

Hva har kulturkommentator i Adresseavisa, Terje Eidsvåg, professor i film fra NTNU, Anne Gjelsvik, styredlem i MDG og seniorrådgiver i Regnskogfondet, Truls Gulowsen, lederen på Cinemateket i Trondheim, Svein Sæter, musikkskribent i Klassekampen, Chris Monsen, kommunkasjonsrådgiver i Sosialistisk Venstreparti, Martin Grüner Larsen, stortingsrepresentant og finanspolitisk talsperson for Sosialistisk Venstreparti, Kari Elisabeth Kaski, sentralstyremedlem i Rødt og klimarådgiver i Naturvernforbundet, Ælledd Dillwinn Fisjø og redaktør i nyhetsbloggen Filter nyheter, Harald Klungtveit alle til felles?

Jo, de liker den åpenlyst pedofile filmen «Cuties». En film der 11-årige jenter i svært korte klær tar på seg selv og blir filmet i skrittet, simulerer seksuelle stillinger, viser en av jentenes bryst, utfører seksuelt ladede danserutiner (såkalt twerking) og har på seg sminke forbeholdt godt voksne kvinner.

Over 650.000 mennesker har skrevet under på en underskriftskampanje for å kansellere sitt Netflix-abonnement. Tidligere denne måneden hadde over 700.000 mennesker skrevet under på en kampanje for å fjerne filmen fra Netflix sin plattform og anmelde strømmetjenesten for å publisere pedofilt materiale og utnytte mindreårige barn.

Filmen har fått en overveldende lav karakter av seerne, mens den nærmest unisont hylles av filmkritikere og etablerte Hollywood-medier. Et Hollywood som de siste årene har blitt rystet av flere grove seksuelle skandaler, med overgrep og voldtekter av barn og kvinnelige skuespillere.

Se en inngående artikkel om filmen her:

Redaktør for den lille nyhetsbloggen Filter Nyheter, Harald Klungtveit, forsvarer også seksualiseringen av barn.

(Skjermbilder/Netflix).

Terje Eidsvåg og Harald Klungtveits Twitter kontoer, der de forsvarer den pedofile filmen, har flere fremstående filmanmeldere, politikere og selv professorer i Norge «likt» innleggene deres.

På sosiale medier og hos normale mennesker har filmen imidlertid skapt oppstyr. Naturlig nok. Ser man på Terje Eidsvågs Twitter-profil ser man flere innlegg der han skriver om «ung kjærlighet», «Sinte, aldrende hvite menn», «ung kvinne», «fantastisk skrekk mot rasisme», «romantisk Netflix-komedie for ungdom om innvandrerdatter», «Historiene som treffer deg som en 12-åring blir du ikke kvitt», «Presters sex-misbruk», «Ung kvinne blir utsatt for seksuelt overgrep», «mor-sønn-drama», «smårasistisk», «Tatt av rasismen», samt en rekke innlegg der han hater Trump, vil rive statuen av Olav Tryggvason i Trondheim sentrum og fremhever Black Lives Matter og den radikale kommunistbloggen Filter Nyheter.

At han nå altså hyller den pedofile filmen «Cuties» føyer seg i så måte inn i det korrekte verdensbildet til dagens norske kulturmarxister. Rasistisk basert antirasisme (BLM/Antifa), feminisme, sosialisme og pedofili, samt et intenst hat mot Vesten og hvite mennesker, er alt innenfor aksepterte rammer hos de som sitter ved spakene ved våre nyhetsredaksjoner, akademiske institusjoner og politiske rødgrønne verv. De har nå fått så stor makt og innflytelse at de ikke lenger skjuler sine standpunkter og meninger offentlig lenger. Ingen jobber står på spill. Naboer hilser fremdeles. Familiemiddagen er ikke kansellert.

Man kan med navn og bilde i Norge i dag gå ut og hylle seksualiseringen av små barn, fremme kulturell og politisk marxisme, angripe hvite mennesker for sin hudfarge, og deretter gå trygt og fritt og spise lunsj i kantina på jobben. Vel vitende om at man har en stor del av den norske venstresiden støttende bak seg.

Dovre er i ferd med å falle.

 

Exit mobile version