Site icon Lykten

OSLO: Tenåringer blodig og brutalt ranet av mørkhudede menn på Lysaker

To unge menn som befant seg i Lilleakerveien, ikke langt unna Lysaker stasjon, opplevde et brutalt gateran natt til lørdag. Gjerningspersonene skal ha vært mørke i huden og slått tenåringene kraftig i hodet under ranet, til blodet rant fra den ene ungdommen.

Fra Budstikka.no:

De fornærmede ble kjørt til legevakten klokken 03:35 for undersøkelse. En av mennene forklarte at han hadde kraftige smerter i hodet, mens den andre blødde fra nesen. De har fått seg en skikkelig omgang juling, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt.

Politiet søkte i området med en rekke patruljer, men gjerningspersonene er foreløpig ikke pågrepet. Ifølge de fornærmede skal gjerningspersonene ha vært mørke i huden, og den ene skal ha hatt en hals som delvis dekket for ansiktet. (Sitat slutt).

Overfallsmennene skal ha rundstjålet de to tenåringene på både jakker, iPhone-telefoner og klokker. Politiet ser nå på overvåkingsbilder fra området og ber om tips fra vitner som kan ha sett overfallet. Ring 02800 hvis du vet noe.

Knivstukket under gateran i Oslo sentrum

Natt til søndag var det et nytt gateran i Oslo. Denne gang i den beryktede Brugata. Der skal en person ha blitt knvstukket og fraranet eiendeler.

Kidnappingsforsøk av kvinnelig jogger

Det skal på lørdag også ha vært et kidnappingsforsøk av en ung kvinne som var ute og jogget ved Sognsvann klokken 10 på morgenen. En kassebil med to menn forsøkte å dra kvinnen inn i bilen, men hun klarte å rive seg løs og løpe fra stedet.

Exit mobile version