Site icon Lykten

Trodde de skulle stoppe SIAN med vold – nå fikk organisasjonen hundrevis av nye medlemmer

MANGE NYE MEDLEMMER. Sians leder, Lars Thorsen sier det har fått hundrevis av nye medlemmer etter torgmøtet i Bergen på lørdag. (Foto: Lena Andreassen).

Politisk og religiøs vold er ikke verdig et demokrati med ytringsfrihet og fokus på menneskerettigheter. Allikevel har store deler av den politiske venstresiden, akademia, massemedia og kjente offentlige personer støttet og hyllet blant annet Black Lives Matter, Antifa og andre anti-demokratiske bevegelser.

Menneskerettighetsorganisasjonen SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) har hatt en rekke møter på gater og torg rundt om i Norge den siste måneden. Ved flere av dem har det blitt utøvd grov vold og drapsforsøk mot SIANs medlemmer og støttespillere.

Den siste standen i Bergen ble således et gateslag der islamister fra blant annet Afghanistan brøt seg gjennom politiets sperringer og gikk til fysisk angrep på SIANs leder, Lars Thorsen. Blodet fløt fra Thorsens hode og demonstrantene skal også ha angrepet politiet med steiner og flasker.

Les også: Se bildene fra SIAN-standen i Bergen – og den politiske volden fra motdemonstrantene

PÅGREPET: Minst tre islamister ble pågrepet etter det brutale overfallet på SIAN-lederen Lars Thorsen under møtet i Bergen på lørdag. Nå får organisasjonen masse støtte og større pengedonasjoner som resultat. (Foto: Lena Andreassen).

Bildene tatt av SIANs medlemmer, samt fra fremmøtte massemedier gikk inn i mange norske hjem og viste hvem som verner om ytringsfriheten og hvem som jobber mot den.

Og nå har altså SIAN fått mange hundre nye medlemmer.

Fra Nettavisen:

Mandag opplyser Thorsen til avisa Dagen at Sian har fått omtrent 200 nye medlemmer. Han vil ikke si hvor mange medlemmer Sian har, men at 200 nye på en gang er mange og at det er bildene fra demonstrasjonen som fører til nye innmeldinger.

– Slik har det vært i flere år. Når vi blir utsatt for vold og lovbrudd fra kommunister, muslimer eller politiet, får vi økt oppslutning, sier Thorsen til avisa.

De siste dagene har det også kommet flere større pengegaver til Sian, opplyser Thorsen.

Les også: NRK og TV2 med skadekontroll etter opptøyene i Bergen- frykter at SIAN kan få sympati

Islamistene og venstreekstremistene, med massemedia, lokalpolitikere og offentlige debattanter på slep, tapte.

Demokratiet vant.

Exit mobile version