Site icon Lykten

Ung kvinne utsatt for seksuelt overgrep på trikkeholdeplass i Oslo

Det var natt til fredag at en 24 år gammel kvinne tok Ekebergbanen og gikk av på endestasjonen Ljabru i Oslo.

Da kvinnen gikk av observerte hun en mann i hettegenser som satt på holdeplassen. Mannen skal ha fulgt etter kvinnen og etter kort tid overfalt henne.

Ifølge politiet skal mannen ha forsøkt å beføle kvinnen.

LJABRU I OSLO: Kvinnen gikk av på endestasjonen på Ekebergbanen. Der ble hun forfulgt og overfalt av en 19 år gammel mann i hettegenser. (Foto: Google Maps).

Les mer: Nordafrikanere befølte, rev av klærne og slo kvinne på Frogner i Oslo

Hun skal imidlertid satt seg kraftig til motverge, ved å sparke, slå og skrike, noe som førte til at den hettekledde mannen la på sprang. Hun ringte så politiet som kom til stedet med flere patruljer, samt politihunder.

Dette førte til at man fant en 19 år gammel mann som passet beskrivelsen gitt av kvinnen. Mannen nektet imidlertid å la seg medbringe og sparket blant annet en politikvinne under pågripelsen.

Les også: Afghaner og tanzanianer voldtok ung jente under kioskran i Oslo

Operasjonsleder ved Manglerud politistasjon informerer om at 19-åringen nå er siktet for overfallet på trikkeholdeplassen og vold mot offentlig tjenestemann.

Han skal være i politiets registre fra før.

Overgrep på Ekebergsletta

Overfallet og forsøket på beføling av kvinnen på Ekebergbanen kommer bare uker etter at en rekke seksuelle overgrep fant sted på Ekeberg under Norway Cup. Der skal blant annet større grupper innvandrere med muslimsk og ikke-vestlig bakgrunn ha forgrepet seg seksuelt på jenter helt ned i 14-års alderen inne på festivalområdet.

Les mer: Utenlandske ungdommer forgrep seg seksuelt på jenter under Norway Cup

Relatert:

Exit mobile version