Site icon Lykten

Utlendinger truet med å drepe ung kvinne med pistol på Oppegård

Det var på tirsdag kveld rett før klokken 23 på kvelden at en ung kvinne skal ha blitt truet med våpen mot hodet og ranet av to utenlandske personer ikke langt fra Oppegård stasjon i Akershus.

Ranerne truet med å drepe den unge kvinnen hvis hun ikke ga fra seg veska og mobiltelefonen sin.

De to ranerne, som beskrives som en mann og en kvinne, var begge maskerte, ifølge Follo politikammer. Både offeret og ranerne tok den samme bussen til Oppegård og ble fanget av bussens overvåkingskamera.

FANGET PÅ KAMERA: Offeret og ranerne ble fanget av kamera når de tok bussen sammen til Oppegård før ranet fant sted. (Foto: Politiet):

Det var mannen som holdt håndvåpenet og stjal mobiltelefonen og vesken til den unge kvinnen. Vesken skal senere ha blitt funnet i nærheten av stasjonen. Politiet mener at de utenlandske ranerne skal ha tatt Skøyen-toget i retning Oslo etter ranet.

Politiet går ut med følgende beskrivelse av ranerne:

Mannen: Ung og cirka 18 år, med utenlandsk utseende og gyllenbrun hud. Han er cirka 165 cm høy, slank, og har brune øyne. Han var iført en svart jakke med svart hette, og hadde en balaklava eller lignende foran ansiktet.

Kvinnen: Omkring 18 år, med norsk utseende. Politiet tror at dette er en ung kvinne. Hun har en rund ansiktsform, og har mørkeblondt hår som stakk frem fra under hetta. Hun er cirka omtrent 165 cm høy, og var iført en lys jakke (fargen på bildet er noe forvrengt), sort treningsbukse og balaklava eller lignende foran ansiktet. Hun hadde også vintersko med pelskant.

(Foto: Politiet).
(Foto: Politiet).
Exit mobile version