Site icon Lykten

VG støtter ekstreme islamister

I HARDT VÆR: Flere stemmer i samfunnet advarer mot Fatens ideologiske bakgrunn.
I HARDT VÆR: Flere stemmer i samfunnet advarer mot Fatens ideologiske bakgrunn.

De fleste som følger med i norsk politikk kan ikke ha unngått å få med seg bilder av den hijabkledde muslimske kvinnen Faten Mahdi Al-Hussaini som holdt tale foran flere tusen fremmøtte utenfor Stortinget i august i år. Det var i forbindelse med en demonstrasjon mot den radikale muslimske gruppen IS, hvor Faten fikk taletid og uttalte blant annet «Dere følger ikke islam. Dere følger djevelen».

Faten ble ukritisk hyllet av alle norske medier som en modig ung muslimsk kvinne som talte de skjeggete bødlene fra Midtøsten midt imot. Men det tok ikke lang tid før de første kritiske stemmene mot Faten og hennes bakgrunn kom. Det viste seg nemlig at Faten tilhører det såkalte «Tauheed»-trossamfunnet. Faten er sjia-muslim og IS-krigerne er sunni-muslimer. Og disse to gruppene kommer som sagt ikke overens med hverandre.

Faten er leder for Oslo-avdelingen av «Stand4Hussein«, en gruppe med heller tvilsomme moralske standpunkter. Magne Lindholm som er lektor og hovedansvarlig for undervisning av journalistudenter i presseetikk og medieteori ved Høgskolen i Oslo og Akershus skrev følgende etter å undersøkt litt om Faten sin organisasjon:

Stand 4 Hussain forsvarer flerkoneri med en påstand om at det er flere kvinner enn menn. Flerkoneri er nødvendig for å tilfredsstille kvinnenes behov. Halv arverett er en fordel for kvinner, for de skal forsørges av mannen uansett. Demokrati er de mot. Det er i strid med islamsk styresett, for samfunnet skal styres etter religiøse lover. Utroskap straffes med døden. Det er visstnok ikke så farlig, for utroskap vil forsvinne i et islamsk samfunn der ”anledningen til seksuell opphisselse eller erotikk er strengt begrenset på offentlige steder”. Fram til fredag ettermiddag 29. august forsvarte organisasjonen å hogge hendene av tyver, men det ble endret i all hast da sida ble kjent i nettdebatten. Nå heter det at hender bare skal hogges i et samfunn styrt av islamsk lov, der det islamske styresettet garanterer tyven en brukbar levestandard. Det er unektelig originalt å hevde at avhogging av hender er en del av velferdsstaten.

Tauheed-moskeen som Faten tilhører er også finansiert av det iranske diktaturet. De inviterer jevnlig representanter for det prestestyrte Iran som støtter dødsstraff for frafall fra islam, steining av utro kvinner og avkapping av hender for tyveri for å nevne noen av uhyrlighetene. De har også ifølge NRK som mål å forberede norske muslimer på terrorhandlinger den dagen det skulle komme en ordre om det.

FACEBOOK: Dette innlegget var å finne på Faten sin Facebook-side. Her påstår hun at ISIL/IS er sponset av Israel, siden de ikke har reist til konfliktområdet Israel/Palestina og utført sine barbariske handlinger der.

Faten skal med denne bagasjen (og 1.1 millioner kroner i premiepenger) reise rundt til norske skoler og snakke om «toleranse» og «øke kunnskapen» om islam til norske skoleelever.

Det er dette Verdens Gang nå støtter under tittelen: «Vi må stå sammen mot ekstremisme«.

 

Exit mobile version