Site icon Lykten

VIDEO: Rødgrønne demonstranter trakasserte Alliansen under 1. mai tog

YouTube-poster

Fra Alliansens Facebook-side:

Alliansen møtte opp for en fredelig demonstrasjon i 1. Mai toget i Bergen for å vise solidaritet med Norske arbeidere. Alliansen ble utsatt for trakassering av med-demonstranter. Dette synes vi er veldig trist når man har anledning til å komme sammen om felles sak.

Alliansen kom under parolen «Stopp sosial dumping! Ut av EØS!». Vi mener at det er viktig å vise at det finnes en brei og tverrpolitisk støtte for rettighetene til norske arbeidere. Alliansen mener at disse rettighetene er best ivaretatt innen nasjonalstaten.

Vi ble rett etter dette konfrontert av Rød Blokk og Tjen Folket. De var mye mer aggressive. Det hele gikk bra fordi våre folk i Alliansen utviste sinnsro og selvdisiplin.

Vi vet konkret hva vi står for. Vi forholdt oss til den offentlige informasjonen som arrangørene hadde lagt ut. Der sto det at alle organisasjoner som ville kunne stille opp bakerst i toget uten å måtte søke om tillatelse. (Sitat slutt).

På videoen kan man se flere eldre menn som kommer med uttalelser som at Alliansen er «nazister» og «ikke har lov å marsjere i 1. mai-toget», selv om begge uttalelsene ikke medfører riktighet.

I kommentarfeltet på Alliansens Facebook-side skriver flere at de mennene som aggressivt tar tak i Alliansens medlemmer og deres utstyr, selv oppfører seg som nazister og fascister, samt ønsker å stoppe deres rett til å demonstrere og ytre seg.

Se bildene av de rødgrønne demonstrantene som ønsket å kaste ut Alliansen fra 1. mai-togen her:

Mannen på bildet var mest fysisk og holdt ikke bare i parolene men slo i dem med paraplyen sin også. (Foto: Privat).
SMIL VS MASKE: Det var tydelig hvem som turte å stå for sin egen politikk. (Foto: Stemalliansen.no)
Exit mobile version