Site icon Lykten

VIDEO: Selvstendighetspartiet konfronterer kvinne som river ned «Norske liv teller»-plakat

(Skjermbilde/Selvstendighetspartiet/Facebook).

Situasjonen oppstod på lørdag ettermiddag da representanter fra Selvstendighetspartiet stod på stand på St. Hanshaugen i Oslo.

En norsk kvinne som var på tur med sitt barn og mann rev ned en “Norske liv teller”-plakat som medlemmer av Selvstendighetspartiet hadde hengt opp i forbindelse med sin stand i helgen.

 

I en uttalelse til Lykten sier nestleder i Selvstendighetspartiet Reinert Skadsem at han er overrasket over at partiets “Norske liv teller”-kampanje provosere så mange. Skadsem sier videre at han er klar over det er mye selvhat blant enkelte politisk korrekte, men at det var sterkt å se det med egne øyne.

«Man kan gjøre seg en del betraktninger rundt hele opptrinnet».

«Først blir den damen så støtt av “Norske liv teller” at hun river det ned mens hun går tur med barna. God rollemodell? Når hun blir konfrontert så roper hun ut ”ingen rasister i våre gater” men vil ikke engang prøve å forsvare sine handlinger».

«Hva er det som gjør at hun mener at “Norske liv gjelder” er både støtende og tilsynelatende rasistisk, er det at norske liv er født med arvesynd som gjør at vi er å anse som undermennesker som jødene var for nazister? Eller er det bare at det ikke er BLM og alle som ikke støtter BLM er dårlige folk (undermennesker) i hennes øyne?»

«Når hun slenger ut ingen rasister i våre gater så må man anta at hun mener jeg er en rasist og det må vel i hennes tankegang være noe av det verste man kan være. Altså undermennesker.»

«Når man ser hva andre folk som bruker denne terminologi er i stand til å gjøre så kan man spørre seg hva hun hadde gjort hvis noen andre fra ytre venstre hadde overfalt meg og mishandlet meg halvt til døde. Ville hun protestert eller ville hun syns at jeg fikk som fortjent? Vi vet svaret. Vi vet hva slike folk er villig til å gjøre med “rasister”. Hatet mot fienden er like stor som det bolsjevikene hadde mot kulakkene.»

Exit mobile version