Site icon Lykten

Vil fylle opp hoteller i Norge med ulovlige migranter – midt under Coronakrisen!

Mens Europa og Norge er låst ned har bistandsorganisasjoner satt inn 5. giret i sin propagandakrig for å fylle opp Norge med ulovlige og økonomiske migranter fra den tredje verden. Midt under Coronakrisen!

Nylig gikk Flyktninghjelpens Jan Egeland og uttalte at vi ikke måtte glemme resten av verden. Nå er det Ena Babic, tidligere ansatt hos Leger uten grenser som går ut i den venstreorienterte publikasjonen Transitmag og påstår at det «fra et samfunnsøkonomisk perspektiv kan lønne seg for staten å hente flykninger fra leirene i Hellas».

Fra Transitmag:

Vi har skip som trenger å brukes og hoteller som trenger å fylles. Staten kan redde hotell- og reiselivsbransjen med å hente flyktningene fra Hellas til Norge med skip og innkvartere til påbudt innreisekarantene i hoteller. Husleie-utsettelsen som er gitt av Thon-gruppen vil uansett føre til utsatt gjeld, som påkoster seg renter over tid og vil drive flere til konkurs, bare på et senere tidspunkt. Staten kan heller komme på banen ved å subsidiere lønninger til ellers permitterte arbeidere, samt dekke for husleie og driftskostnader slik at bransjen overlever pandemien.

Etter 14 dagers karantene, har vi en hel masse ledige flyktningmottak som står tomme – over hele landet. Dermed kan flyktningmottak også være en del av distriktspolitikken. De som ønsker det av lokalbefolkningen kan ansettes til å drive mottakene, staten kan tillate korona-midlertidige jobber for arbeidsfolk som nå står permittert, eller frilansere og oppdragstakere av andre slag som står helt uten inntekt og uten arbeid. (Sitat slutt)

Viiiiiiiiirkeeeelig?

Dette er uintegrerbare, økonomiske og i all hovedsak mannlige migranter. Uutdannet. Analfabeter. Fremmedkulturelle. At Babic, som har bakgrunn fra Jugoslavia og den etniske kruttønna det var – og fremdeles er – ønsker å kopiere konflikten i Norge, er mildt sagt forbausende. Hun er jo i Norge som flyktning nettopp på grunn av etnisk og religiøs konflikt skapt av sosialistisk utopi.

Babic sitt ståsted er imidlertid plassert lenger ut til høyre, altså som partiet Høyre. Hun er nemlig også siviløkonom fra BI. Og det er viktig i disse dager å forstå at høyresiden i Norge ikke vil redde Norge demografisk og kulturelt. For dem er det økonomien som er kongen. Og da kaster man gjerne ut Norge med badevannet.

Babic mener altså at vi kan fylle opp skip med migranter fra Hellas og seile dem til Norge, for det er nemlig økonomisk lønnsomt! Etter 50 år med katastrofal innvandringspolitikk til Norge og resten av Vesten, så ønsker man å gjøre mer av det samme. Vi vet ikke helt hvilken matematisk formel Babic har brukt for å komme frem til sin konklusjon, men BI bør kanskje gå en runde med sine lærere om hvilke økonomiske modeller man lærer ut til sine studenter.

Fra Transitmag:

Det finnes også mye kompetanse hos flyktningene selv, både de nyankomne og de som allerede er her. Staten kan gi arbeidstillatelse til asylsøkere og ansette de som ønsker det til å drive mottakene sammen med de lokale. Dette vil også hjelpe på språkutfordringene flyktninger møter i arbeidslivet: tiden de bruker på å lære seg norsk, før de kan gå i arbeid i det norske arbeidsmarkedet, vil nå brukes i praksis mens de jobber på sine egne språk.

Evakuer barna fra Moria nå, fra et nasjonalt samfunnsøkonomisk perspektiv i tillegg til det etiske. Noen ganger er samfunnsøkonomien og etikken i konflikt, men vi gjør det selv om det koster. Andre ganger er disse faktisk sammenfallende og en gir en win-win situasjon, med gevinst på begge sider. (Sitat slutt).

Både venstresiden og høyresiden konkurrerer nå om å avvikle vårt land. Venstresiden med sitt snakk om åpne grenser, solidaritet og inkludering. Høyresiden gjennom arbeidsinnvandring og makroøkonomi. Sammen blir det norske folk angrepet fra alle kanter. Og masseinnvandringen er brekkstangen.

 

Exit mobile version