Site icon Lykten

Ville hjelpe mørkhudet mann i Vestby, ble kidnappet og voldtatt

Episoden skal ha funnet sted for over en måned siden, men politiet i Follo skal ha ventet med å gå ut med saken i media av hensyn til etterforskningen.

Kvinnen skal ha kommet kjørende i sin bil langs den lite trafikkerte Garderveien i Vestby, når hun oppdaget en mørkhudet mann ligge på bakken langs veien. Kvinnen stoppet og gikk ut for å hjelpe mannen. Da kviknet plutselig mannen til, mens hans medhjelper kom ut fra skogskanten og tok tak i kvinnen bakfra med et skarpt objekt mot hennes rygg.

Måtte kjøre sine voldtektsmenn til Moss

I det som har måttet fortone seg som enhver kvinnes verste mareritt, skal kvinnen deretter ha blitt kidnappet og tvunget til å kjøre sin egen bil i over 20 minutter til et avsidesliggende område i Moss, med voldtektsmennene sittende ved siden av seg.

Der skal de to mørkhudede mennene ha tvunget kvinnen over i en varebil med sotete ruter. Her skal kvinnen ha blitt brutalt voldtatt inne i varebilen. Mennene skal så ha kastet henne ut av varebilen og kjørt avgårde.

Kvinnen skal på egen hånd ha klart å ringe til politiet og fortalt hva som skjedde.

Follo-politiet står uten spor

UTEN SPOR: Politiet i Follo står uten klare spor, etter å ha ventet en hel måned med å gå offentlig ut med saken. (Foto: Follo Politistasjon i Ski).

Politiet i Follo skal ha gjort tekniske undersøkelser som de fremdeles venter svar på. De skal også ha innkalt en større mengde personer som de mener kan ha vært involvert i saken. Men så langt står politiet uten konkrete spor, og går derfor nå ut i media for å be om hjelp.

Snakket gebrokkent norsk og var mørkhudede

Ifølge kvinnen skal de to voldtektsmennene har vært ca. 170 til 180 cm høye og vært noe mørke i huden. De skal ha snakket gebrokkent norsk til kvinnen. De skal også ha brukt finlandshetter for å maskere sine ansikter.

Mulige vitner eller personer som kan ha kjennskap til saken bes ta kontakt med politiet i Follo.

Exit mobile version