Site icon Lykten

10 prosent av jordas befolkning er hvit. Hvorfor har vi ansvaret for de resterende 90 prosentene?

(Pixabay)

Europeisk-ættede mennesker står for ca. 10 prosent av jordens befolkning. Det betyr at afrikanere, latin-amerikanere, asiater og andre ikke-europeere står for 90 prosent av befolkningen på jorden.

Allikevel er det bare i de vestlige landene der man krever handling, selvinnsikt, skyld, bot og bedring. Det er Vesten som visstnok har skylden for alt som ikke fungerer utenfor sine grenser. Det er Vesten som må betale for og reparere alt som går galt i verden. Det er Vesten som må ta på seg skylden og akseptere alle former for straffer og pålegg for å bøte på dette.

Klimakriser. Migrantkriser. Finanskriser. Kriger. Konflikter. De kommer som perler på en snor.

Alt er vår skyld. Enten for noe vi gjorde for 50 eller 500 år siden. Eller ikke hadde noe med å gjøre  i det hele tatt. Men hvem gir oss skylden? Er det innbyggerne i landene utenfor Vesten? Nei, det er våre egne ledere som legger skylden på oss. Eliten. Mens de dytter mørkhudede og etniske gallionsfigurer foran seg, som Kofi Annan, Nelson Mandela og Barack Obama, for å skremme de hvite menneskene som finnes igjen på jorda til stillhet.

Så nærmere 90 prosent av befolkningen på jorda kan lene seg tilbake og være frie for skyld og ansvar. Uansett hvor vanstyrte deres egne nasjoner er. Hvor mange kriger og konflikter man starter. Hvor lite kontroll man har over befolkningsøkning, helsetjenester, infrastruktur, velferd, arbeidsplasser, miljøet og naturressursene i sine egne land og nærområder. Og pådrar de ikke-hvite nasjonene seg gjeld og ikke klarer å betjene den, så betaler skattebetalerne i Vesten den til slutt. Som en rik pappa. Da klapper eliten seg selv på skulderen og sier, se så gode vi er. Og deler ut priser til de i verden som følger planen deres best.

For det er de 10 prosentene oppe i nord som skal fikse opp i alt. Og ikke bare det. Klager innbyggerne i Vesten eller sier noe imot, så kalles de bare for rasister og man drar opp kriger og konflikter som evigvarende arvesynd. Kriger og konflikter folket selv ikke sto bak eller ønsket. Men som eliten selv sto bak.

Eliten er verken mørkhudet eller hvit. Den er bare ren ondskap i menneskeform.

Den endelige løsningen er total globalisme. Ingen grenser. Ingen nasjoner. De Forente Nasjoner. At alle mennesker blander seg med hverandre og skaper en lysebrun masse som adlyder hvert eneste ord FN, EU, NATO og resten av bokstaveliten uttaler. De 10 prosentene i nord skal blande seg med de resterende 90 prosentene og skape utopia.

Det hele presses gjennom med kriser, kriger og marxistisk ideologi som brekkstang. Valutaer kollapses. Hele nasjoner likeså. Nye grenser trekkes. Fremmede ideologier implementeres fra topp til bunn i samfunn som går helt opp i liminga. Tusenårsriker synker ut i havet på noen få tiår. Og de som roper varsko blir kalt kjettere og brent på bålet.

Det hele er ganske genialt konstruert egentlig. Dessverre er det menneskehetens verste mareritt.

Exit mobile version