Site icon Lykten

Ønsker Vebjørn Selbekk nasjonalt selvmord?

Den kristne avisen Dagen har gjort et intervju med Peder Are Nøstvold Jensen, også kalt «Fjordman».

Peder Are Nøstvold Jensen, også kjent som skribenten og filosofen «Fjordman», har nå skrevet ferdig sin bok, Vitne til vanvidd. Boken er en refleksjon på hvordan han opplevde tiden etter terrorangrepene i Oslo i 2011. Den kristne avisen Dagen har i den forbindelse publisert et intervju med Jensen.

I tillegg har redaktøren, Vebjørn Selbekk, sett seg nødt til å gå ut med en kommentar i forbindelse med intervjuet.

Jensen har blitt venstresiden og multikulturalistenes hoggstabbe de siste årene. Han er «the go-to-guy», når man skal pålegge skyld og inspirasjon for terroristen Ander Behring Breivik sine handlinger i Oslo sentrum og på Utøya i 2011. Det er naturlig at han blir koblet mot terroristen, ettersom Breivik brukte mange av Jensen sine artikler og limte de inn i sitt manifest.

DEMONISERT: Peder Are Nøstvold Jensen ble hengt ut i alle de store norske mediene etter at han sto frem med navn og bilde. Det fantes ikke – eller finnes ikke – noen omtaler eller vinklinger som er for drøye å komme med mot ham. (Foto: Faksimile VG).

Men der stoppet også all kobling mellom de to. Der Breivik ønsket total krig og ødeleggelse, ønsker Jensen en innvandringsstopp fra muslimske land og repatriering av muslimer til sine opprinnelsesland og nærområder. Der Breivik famlet etter ideologi og mening i sine skriverier, skrev Jensen skarpt, men fornuftig, intelligent og fremtidsrettet.

Men i norske medier sine øyne er det å skrive negativt om masseinnvandringen fra muslimske land og det å drepe ungdommer på Utøya to sider av samme sak. Det kunne like godt vært Jensen som var på Utøya.

Ikke bare Jensen

Breivik brukte dusinvis av kilder og klipte og limte sammen fra både Churchill, Orwell, Ghandi, britiske journalister, vitenskapstudenter, hinduiske nasjonalister og venstreekstreme terrorister. Det var et sammensurium uten like, men norske medier fikk allikevel singlet ut Jensen som «mentor» og kjørte deretter på et personfokus og hets, som kun ambulansesjåfør Erik Schjenken kan identifisere seg med.

LOVLØS: Ambulansesjåfør Erik Schjenken er et skrekk-eksempel på hvordan ting kan utvikle seg når media opphever seg til jury, dommer og bøddel. (Foto: Erik Schjenken).

Guilt by association heter det på engelsk.

Breivik hadde forøvrig vært svært hyppig gjest og deltaker på kommentarfeltene til Aftenposten, Dagbladet og VG. Aftenposten valgte å slette og legge ned hele sitt diskusjonforum da dette ble kjent.

Ingen skriver om at Aftenposten ga Breivik tid og rom til å diskutere sine tanker på deres nettsider. De vil ikke engang publisere det han skrev, slik den nasjonalkonservative nyhetsbloggen Document.no gjorde, for å være helt åpne.

Tatt avstand fra kristendommen

Dagen.no skrev også i forrige uke at Breivik nå har gått ut og fordømt kristendommen, selv etter å ha uttalt i sitt manifest at han ser på seg selv som kristen og vil ha en religiøs krig hvor kristendommen skal vinne over islam.

Dette stikker kjepper i hjulene for venstresiden som har gjort mye for å få ham til å passe inn i sitt verdensbilde av den onde hvite, kristne mann.

La oss heller ikke glemme venstresidens propagandakjør i en monopolistisk styrt mediehverdag. Politisk vinklede nyhetsinnslag, skremselsreportasjer og direkte løgner har vært med på å hisse opp og legge til rette for både krig og etniske motsetninger i moderne tid.

Her har norske aviser og TV-medier mange skjeletter i skapet.

MEDIA ER PROPAGANDA: Noam Chomsky, som er professor og samfunnskritiker, har uttalt at medie- og organisasjonsindustrien i Vesten idag fundamentalt sett er propaganda satt i system. De som står utenfor dette systemet vil finne det svært vanskelig å kunne finne et levebrød eller i det hele tatt eksistere.

Hvis Jensen har ansvar for Breivik – har Selbekk ansvar for asylrelaterte drap?

Ifølge etablissementet og media så har Jensen et ansvar for det Breivik gjorde, gjennom sine artikler, innlegg og kommentarer. Han hadde ikke selv utført drapene, men han hadde helt bensin på bålet. Han var «moralsk ansvarlig», ifølge Selbekk.

Er det lov å skylde på media og politikerne for alle mord, voldtekter og kriminelle handlinger som er utført av ikke-vestlige, muslimske innvandrere? Mediene har jo jobbet for denne innvandringen og skrevet svært positivt om den, samtidig som man har demonisert de i samfunnet som har advart mot den.

EN AV MANGE DREPTE: Margaret Molland Sanden ble brutalt drept av en asylsøker på Valdresekspressen i 2013. Har de som støtter masseinnvandringen av ikke-vestlige til Norge et ansvar for de som mister livet som følge av denne politikken? Har mediene og deres redaktører, som åpenlyst støtter den åpne asylpolitikken et ansvar, når en asylsøker begår forbrytelser?

Flere har dødd som følge av denne ikke-vestlige innvandringen til Norge, enn Breivik tok livet av den 22. juli i 2011. Mange fler. Skal vi kunne bruke Vebjørn Selbekk som syndebukk for hvert drap, hver voldtekt, hvert gateran, som er utført av asylsøkere i Norge, fordi han er positiv til innvandringen og endog støtter den i ord og tale, gjennom sitt arbeide som redaktør?

Han er i motsetning til Breivik, ingen ensom ulv, men kommer fra en flokk. En veldig stor og mektig flokk.

Kan vi ta med Gro Harlem Brundtland, Kjell Magne Bondevik, Jens Stoltenberg, John Arne Markussen, Espen Egil Hansen (redaktører i Dagbladet og Aftenposten), Lars Gule, Marie Simonsen, Sven Mollekleiv og alle de andre godhetsapostlene også?

De har i tiår svermet for innvandring og flerkultur og kunnet ytre dette gjennom høyt betalte stillinger i regjering, eller foran TV-kameraer og spalter i media.

30 sølvpenger

Selbekk selv tjener over en halv million kroner i året på å mene at Norge skal avskaffe seg selv som en homogen, kristen nasjonalstat. Det er nærmere det sviket Judas Iskariot fikk 30 sølvpenger for da han forrådte Jesus, enn de 75.000 kronene Nøstvold Jensen fikk fra stiftelsen Fritt Ord.

Penger han fikk for å skrive en bok om behandlingen han fikk av nettopp mennesker som Selbekk. Men hvem av dem får mest kritikk av media for å motta penger for sitt arbeide? Jo, Jensen selvfølgelig.

Selbekk og resten av innvandringsforkjemperne ser ut til å leve ut fra spesielle regler og normer, som er hevet over virkeligheten. Asylsøkernes og flyktningenes ve og vel er viktigere enn nordmenns. FNs flyktningkonvesjon står høyere enn Norges lover.

Vebjørn Selbekks menneskesyn er bedre og står høyere enn de som er uenige med ham. Det hele kunne, hvis man ikke visste bedre, ha passet bedre inn i en sekt, enn i et morderne og opplyst samfunn.

Og det er ikke uvitenhet eller dumhet som stopper Selbekk og Co heller. For det finnes utallige studier, presentert av både økonomer, professorer og statsvitere, som viser at dagens innvandringspolitikk vil føre til enden på Norge som en demokratisk velferdsnasjon. Ja, endog enden på Vesten.

Vi vil etterhvert speile de nasjonene som disse menneskene flykter fra, og i løpet av kort tid bli en av dem. Også dette finnes det eksempler nok av å henvise til.

Ideologi – ikke kristendom eller fornuft

Så hvis vi har avfeid uvitenhet og dumskap, så sitter vi igjen med politisk ideologi. Og når vi vet at både media, myndigheter og utdanningsinstitusjonene er overveldende rødgrønne, så står det ganske klart for oss at dette handler mer om politikk og ideologi enn menneskekjærlighet og varme hjerter.

Og kristendommen har blitt kapret av disse ideologiene, som avisen Dagen og Vebjørn Selbekk er et godt eksempel på.

Det finnes ytterlige aspekter som man kunne drøfte oppi all denne galskapen. Blant disse er hvordan feminister og homofile støtter en religion som kommer til å avvikle alle deres rettigheter hvis den får makt til det.

Eller hvordan rødgrønne politikere snakker om miljø og å ta vare på naturen, samtidig som man inviterer hundretusenvis av mennesker inn i vår nasjon, som vil øke forbruket og ødelegge naturen vår, gjennom befolkningsveksten de medbringer.

Men det får ligge til neste gang.

Exit mobile version