Site icon Lykten

Bananrepublikken Sverige

Sverige har blitt et slags mikrokosmos av Afrika, Sør-Amerika og araberstatene – og dermed også fått disse områdenes politiske mentalitet og hverdag importert. Det betyr i realiteten at man kaster valgsedler til partier man ikke liker, man vandaliserer sine politiske motstanderes valgboder, man truer andre politikere med vold og drap, man sprer løgner uten skam og i ytterste konsekvens så går man fysisk til angrep på sine meningsmotstandere på åpen gate.

Når man blander denne realiteten med den samfunnslige kollapsen, hvor man daglig har skyteepisoder på gater og torg – ikke sjelden med dødelig utfall – og angrep på politi, ambulanser, brannvesen og busser. Der man har boligområder der kvinner ikke tør ferdes etter solnedgang og ikke minst et inkompetent lederskap i den svenske riksdagen – ja da har man skapt en reell heksegryte.

Og den er i ferd med å koke skikkelig over.

På søndag går valget av stabelen og det kan raskt skje at det fra etablissementets side utskjelte og utfryste partiet Sverigedemokraterna kan stikke av med seieren. Hvis de ikke blir det største partiet, så vil de allikevel få så mange stemmer at det vil sende et regelrett jordskjelv gjennom pressen, utdanningsvesenet og det politiske etablissementet som i mange år har hevet seg over folket og radbrekket både folkesjelen og nasjonens fremtid – mulig for all fremtid.

Og bak lurer det nyetablerte Alternativ för Sverige som på svært kort tid har blitt like store som etablerte regjeringspartier på sosiale medier og har holdt mange mediaomtalte torgmøter før valget.

Det er unektelig et ekte og alvorlig veiskille i Sverige som nå foreligger. La oss håpe at den svenske folkesjelen fremdeles finner vei til valgurnene på søndag og stopper de løpske hestene.

 

Exit mobile version