Site icon Lykten

Billigere brus og øl – 4.000 ekstra migranter

(Foto: Stortinget).

Det er noe som heter å tisse i buksa for å holde seg varm. Og det er nettopp det Erna Solbergs regjering, med hjelp av FrP, KrF og Venstre har gjort. Man har sett på kortsiktige og enkle løsninger fremfor å virkelig ta tak i de mest alvorlige problemene og utfordringene i det norske samfunnet.

Det er nå avgjort at Norge vil ta i mot ytterligere 3.500 – 4.000 såkalte kvoteflyktninger neste år. Med potensiell kostnad på opptil 36 milliarder kroner. I tillegg til de ca. 25.000 som kommer gjennom vanlig innvandring årlig og de hundrevis av milliardene de vil koste norske skattebetalere. Dette repeteres hvert eneste år. FrP kastet inn håndkleet og godtok lavere avgifter på brus, sjokolade, vin og snus som en del av budsjettforhandlingen. Tallene for dette drukner regelrett i kostnadene for masseinnvandringen og flyktningpolitikken.

Analogien om å tisse i buksa vil være for svak, og man kan heller sammenligne det med å kutte av seg hodet for å stoppe hodepinen. Unnskyldningen til Siv Jensen for å legge seg flate med tanke på innvandringen var at man ikke ønsket å påføre samfunnet mer belastning nå i pandemi-tidene.

VENDER NORGE RYGGEN: Siv Jensen (Frp) forlater Stortingssalen etter fremleggingen av regjeringens forslag til statsbudsjett for 2021. Foto: Benjamin A. Ward/Stortinget. (CC BY-NC-ND 2.0)

Brød og sirkus til folket – mens nasjonen ligger på sotteseng

Norge holdes i live som et Frankesteins monster med oljefondet og skatt på den gjenværende norske befolkningen. Men man skal ikke skrape mye under overflaten før man ser rusten og forfallet. Det er klart at etniske nordmenn vil være i mindretall i Oslo innen midten av dette århundret. Og som helhet i Norge innen århundreskiftet. Mulig ganske mye tidligere for begge punktene slik innvandringen foregår i dag. Men at det skjer, det er det ingen tvil om.

Vi vet alle at det vil ta slutt en dag. For det er det norske folket som er grunnmuren i den norske nasjonen. Og bytter man ut den, så hjelper det lite hva man finner på av andre virkemidler for å holde Norge i live. Hele huset faller sammen. Demografi er skjebne. Og den demografiske utviklingen vil ta livet av den norske nasjonalstaten med mindre man tar radikale grep.

At man hvert år tillater flerfoldige titusenvis av innvandrere å komme til Norge er dødsstøtet til Norge som en suveren nasjonalstat. Selv om man stoppet innvandringen i dag, så vil fødselsraten til innvandrerne versus nordmenn alene sørge for at nordmenn kommer i mindretall i fremtiden. Det er bare et spørsmål om tid.

Innvandrere som Irakere, somaliere, pakistanere og selv europeiske arbeidsinnvandrere vil i det lange løp drastisk endre vår kulturelle egenart, vår nasjonale identitet og historien vår. De vil rive ned det Norge vi har brukt flere tusen år på å bygge opp på under 100 år. Da kan man døpe om Kongeriket Norge til Den internasjonale sonen tidligere kalt Norge. Men det er kanskje målet med hele EU og bærekraftmålene til FN? Våre politikere bærer jo disse fargerike FN-pinsene istedenfor det norske flagget på jakkeslaget nå.

Våre politikere bør i allefall være såpass åpne om sine planer at de innrømmer at de ønsker å avlive Norge. Statsbudsjettet viser at de er villige til å selge ut landets fremtid for smuler fra bordet og kortsiktig populistisk gevinst.

God jul, hilsen regjeringen.

Exit mobile version