Site icon Lykten

Dobbeltmoralen kan ses fra månen

KOMMER MAN SEG TIL MÅNEN ER DET IKKE UMULIG AT MAN SER MASSEMEDIAS DOBBELTMORAL HELT DIT. (Foto: Pixabay)

Dobbeltmoralen og hykleriet i massemedia har nådd nærmest uforståelige høyder. Det kan sannsynligvis ses helt fra månen. Fra en side av munnen snakker man om samhold og solidaritet med hele det amerikanske folket. Fra den andre siden fordømmer de halve befolkningen som stemte på den republikanske presidentkandidaten. Kaller dem «deplorables» og deres president for de mest hårreisende tingene man kan tenke seg.

Samtidig bedriver de store sosiale mediene aktiv sensurering og sletting av politikere, journalister og politiske aktivister på sine plattformer. De samme sosiale mediene som donerer milliarder av kroner til det demokratiske partiet og demokrat-styrte organisasjoner.

Det var voldelige opptøyer etter at president Trump vant valget i 2016. Det har vært voldelige opptøyer i snart ett år etter at George Floyd døde av en overdose i politiets varetekt. Dette blir omtalt som demonstrasjoner og berettiget harme. Som noe vi må tåle og akseptere i et demokratisk samfunn. Branner, opptøyer og drap. Hovedsakelig fredelig sa massemedia.

Men når hundretusenvis av Trumps velgere dukker opp utenfor kongressen – og et svært lite antall tar seg inn og okkuperer bygningen i noen timer – da snakker man om terrorisme og diktatur. Om at mennesker må stilles ansvarlig. Og at presidenten bør stilles for riksrett. En regel for dem, og en annen for oss andre. Det ser slik ut. Men hva forventer man når man overser menneskers ønske om rettferdighet og åpenhet rundt et presidentvalg? At man bare står der med lua i hånda? Demokratiet fortjener bedre.

Les også: Video: Massemedias løgner avslørt – «Joe og Hunter Biden gjorde ingenting galt»

Overskriftene i norske og internasjonale medier er et hån mot medias historiske viktighet og profesjon. De har kastet sin egen yrkesstolthet ut med badevannet. Og hoppet selv etter. Det er nå oppstått en markant skillelinje i samfunnet. Den har ikke oppstått av seg selv, men som følge av fem år med konstant hets, løgner, svertekampanjer og regelrett sabotasje fra massemedia, venstresiden og globalistene.

Vi trenger ikke respektere dem lenger. Vi trenger ikke høre på dem lenger. Vi trenger dem ikke lenger. Hvis de virkelig ønsker en psykologisk – og fysisk – borgerkrig, så vil de få det. Husk at det ikke var vi som kastet den første steinen. Men vi har rett til å forsvare oss når våre grunnleggende rettigheter blir tatt fra oss.

Les også: Hvordan gikk Trump fra å være elsket til å være hatet?

Les også: Respektert storavis i USA fremstiller konservative som rotter – omtales som «nazi-lignende propaganda»

Exit mobile version