Site icon Lykten

Finn frem sjampagneflaska – Trump vinner!

KLAR TRUMP SEIER PÅ MÅLINGER DAGEN FØR VALGET.

Vi her i redaksjonen til Lykten tør å bevege oss ut på en ganske sikker og tykk is og si at det er en 99.99% sjanse for at den sittende presidenten, Donald Trump, får 4 nye år i Det hvite hus. Joe Biden og Kamala Harris er det nærmeste man kommer Helan og Halvan, eller Knoll og Tott. De er et humorinnslag. Tegneseriefigurer. De har ingen politikk. De har ingen planer. De har ingen kompetanse. Biden vet knapt hvilken dag det er eller hvilken delstat han er i. Harris kakler og ler mer enn hun snakker. Velgerne ser dette.

Les også: Lykten følger «ALLE» patriotiske livestreamer fra valget i USA!

Les også: Se kartet som skremmer vettet av demokratene

Og stadig tikker nye meldinger inn om hvordan Trump tar kraftig innpå Joe Biden. Dette fra medier og politiske aktører som før var skråsikre i sin tro på Hillary i 2015. Selv kronjuvelen til venstresiden i USA, Michael Moore, er åpenlyst pessimistisk. Bill Maher kjefter på demokratene på sitt populære TV-show.

Les også: Finansmarkedet i USA spår at Trump vinner valget

Og den siste uken har vært en vinn-vinn-vinn uke for Trump. Han har fått støtte fra en rekke mørkhudede og latinamerikanske rappere og artister, samt fra en ennå lenger rekke med svært høytprofilerte sportsstjerner fra NHL, NFL og golf.  

Les også: PANIKK: Biden-leiren innrømmer at Trump kun er en stat unna å vinne valget

Bonusvideo: En afroamerikaner avslører Joe Biden og demokratene som de faktiske og ekte rasistene og karrierepolitikerne som aldri har gjort noe for velgerne. Spesielt minoritetene.

Samtidig frykter byer og bedrifter Joe Bidens gatetropper – Antifa og Black Lives Matter – som garantert vil gå amok med opptøyer, vandalisme og drap i det Trump går opp på seierspodiet. 

Exit mobile version