Site icon Lykten

FN forsvarer terrorgruppen Antifa

I en tweet fra FNs offisielle konto fra Genève skriver man at det å klassifisere terrorgruppen Antifascistisk aksjon som en terrorgruppe vil underminerer retten til ytringsfriheten og fredelig samling i USA.

Nå lurer vi på om de har verken TV, radio eller internett inne på kontorene til FN i Genève. For hvis det er en gruppe som har blod på hendene så er det Antifa. De siste månedene har man drept uskyldige mennesker, satt i brann hele bygninger, restauranter, boligblokker, biler og okkupert kvartaler med skarpladde våpen. Man har forårsaket skader for hundrevis av millioner av dollar i flere amerikanske storbyer. Man har brent ned og ødelagt livsverket til hundrevis av uskyldige mennesker. Man her angrepet og skadet for livet hundrevis av mennesker på bakgrunn av deres hudfarge, religion og politiske bakgrunn. Man angriper journalister, forfattere, lærere, politiet, politikere og uskyldige sivile. I tillegg har Antifa et radikalt kommunistisk og marxisitisk fundament som ønsker væpnet revolusjon, massedrap og total ødeleggelse av kapitalisme, demokratiet og ytringsfriheten.

Les også: Antifa avsløres på video – «Spark dem i nyrene, gjør dem blinde»

Å klassifisere Antifa som en terrororganisasjon og forby organisasjonen har ingenting med verken retten til ytringsfrihet eller fredelig samling. Det har med å skape trygghet og ro for lovlydige og fredelige innbyggere i ethvert land der organisasjonen Antifa eksisterer.

FN burde skamme seg selv.

Les også: AVSLØRT: Her er nordmennene som støtter terrorgruppen Antifa

Og for de som måtte dele informasjonsflyten med FN i Genève og tro at Antifa ønsker fred og forsoning, så kan vi videreformidle dette:

Les også: Venstreekstremt blad lagt ned etter at redaktøren skal ha voldtatt antifascistisk aktivist

Les også: Angrepet av Antifa og pågrepet av politiet (Video)

Exit mobile version