Site icon Lykten

FrP har solgt seg selv til djevelen – makt fremfor folket

Leder av FrP, Siv Jensen - (Foto: Stortinget (CC BY-NC-ND 2.0)).

«Nasjonalkonservatisme er skremmende nære nasjonalsosialisme». Dette uttalte Sylvi Listhaug nylig etter en eksklusjonsprosess mot flere fremstående medlemmer i Oslo FrP. Nå er hele lokallaget lagt på is til man får «ryddet opp».

Hva med Nasjonalbiblioteket? Nasjonalmuseet? Nasjonalsangen? Nasjonaldagen? Nasjonalromantikken? Dypper vi tåen i Quislings vann når vi bruker og aksepterer denne ordbruken? Bør vi stryke ut alt som har med nasjonal å gjøre? For det er jo ikke ordet «konsevativ» FrPs ledelse nå reagerer på skal brukes om deres politikk og politiske plattform. Eller har vi problemer der også?

Les også: Fremskrittspartiet står foran et veivalg

Men da kan de vel like godt bare kalle seg Høyre/Venstre/Senterpartiet/Kristelig Folkeparti-light. Lavere avgift på sukker ble jo godtatt fremfor å stoppe 3.000 uintegrerbare migranter – i all hovedsak menn i militær alder – fra den tredje verden.

Hva er egentlig poenget med et parti som må svelge kameler og gå på akkord med alt man utenfra påstår man står for? Når man gang på gang må se sine fanesaker seile sin egen sjø, bare sånn at man får sitte ved bordet når statsbudsjettet skal utformes? Når man stadig må ha ekskluderingsprosesser og indre uro med sentrale politikere?

Nå har man altså kastet ut alt og alle som ønsker å sette Norge først. God natt, FrP. 

Les også: Norge trenger et parti på Stortinget som stemmer nei til kvoteflyktninger

Her er et utvalg av hva folk kommenterer på sosiale medier i tiden etter uttalelsene til Sylvi Listhaug og eksklusjonen av Oslo FrPs leder og at hele lokallaget nå er avviklet.

(Skjermbilde / VG).

Og uansett hvor mye FrP forsøker å innynde seg hos globalistene og forme allianser med eldre og etablerte partier så vil de alltid bli ansett som «nazister» av venstresiden.

Exit mobile version