Site icon Lykten

Hvorfor torturerer demokratene en tydelig demenspreget Joe Biden?

Hvor er jeg? Hvem står ved min side? Hva slags posisjon jobber jeg mot? Dette er spørsmål som demokratenes 77-årige Joe Biden har hatt store problemer med å besvare flere ganger det siste året. Hva er årsaken til at demokratene ikke klarte å finne en passende kandidat i 50-60-årene med talegavene og de kognitive evnene i orden?

Det hjalp heller ikke at man valgte en visepresident kun utifra hennes kjønn og hudfarge og ikke hennes evner og vinnende personlighet. Biden og Kamala Harris gikk i strupen på hverandre under demokratenes nominasjonsprosess, og det gikk så langt at Harris påstod at Biden var en rasist. Det er det nærmeste man kommer en offentlig brennmerking i 2020. Allikevel står de nå altså side ved side som demokratenes kandidater for Det hvite hus i 2021. Harris selv ble angrepet av demokratiske motpart Tulsi Gabbard for sin harde linje overfor afroamerikanere og motstand mot å gi amerikanske borgere sine grunnlovsfestede menneskerettigheter.

Les også: NRK «glemte» å informere sine lesere om den store mengden sorte Trump-tilhengere utenfor Det hvite hus

Les også: Flere norske Twitter-brukere ønsker Trump død – forfatter Erlend Loe kjemper mot skadefryd

Der Trump holder store folkemøter, snakker i timesvis uten teleprompter, flyr jorda rundt på internasjonale toppmøter, har Biden knapt vist seg offentlig det siste året. På under fire år i Det hvite hus har Trump hjulpet til i flere mangeårige konflikter, stoppet IS og fått tidligere fiender i Midtøsten og Asia til det samme bordet. Sammenlign dette med Bidens åtte år som visepresident og 47 år som senator, der han har absolutt ingenting å vise til av fremskritt og progresjon for det amerikanske folk eller internasjonalt. Faktisk var Obama og Biden i sammenhengende krig i de åtte årene de regjerte. En politikk som nå blant annet har fått minoriteter og venstreekstreme grupper til å brenne ned amerikanske byer. «Biden gjemmer seg i kjelleren», har blitt en vanlig frase i amerikansk politikk.

Les også: «Du er vår president og vi elsker deg så så mye»

Det er rett og slett inhumant å paradere en tydelig demenspreget mann som snubler i sine ord. Som ikke klarer å fullføre setninger og som kommer med uttalelser som er svært uegnet for en presidentkandidat – nettopp på grunn av sin mentale tilstand. Detter er heller ikke noe som akkurat har funnet sted, men Bidens mentale regresjon har pågått i flere år og vært en dårlig skjult hemmelighet i Washington og blant massemedia. Nylig gikk Speaker of the house, Nancy Pelosi, ut og kunngjorde at man ønsket å se på det 25 grunnlovstillegget som gjør at man kan avsette en sittende president hvis han ikke er egnet for jobben. Mange så på dette ikke som et angrep på Donald Trump og han nylige Covid-19 smitte, men som en mulighet for å avsette Joe Biden og innsette Kamala Harris, om Biden skulle vinne i november.

Demokratene burde skamme seg. Sammen med massemedia. De er villige til å dytte en tydelig sliten og demenspreget mann foran seg i et politisk spill der man til slutt ønsker å se en farget kvinne i Det hvite hus. Ikke fordi hun er den beste personen for posisjonen, men fordi politisk korrekthet og det sosialistiske hjerneviruset har satt seg fast hos demokratene.

Les også: Visepresident Pence vant debatten – massemedia takler det ikke

Les også: Hillarys talskvinne, journalister, skuespillere og verifiserte Twitter-brukere – «Vi håper Trump dør av Covid-19»

Exit mobile version